Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix løfter sløret for ‘Young Royals’ sæson 2

Netflix løfter sløret for ‘Young Royals’ sæson 2

02/07/2022 | Flixfilm

DSC6497 Robert Eldrim

Den svenske coming of age-serie ‘Young Royals’, der havde premiere på Netflix sidste år, blev en uventet succes for streamingtjenesten.

Den har nemlig opnået en enorm online fanbase hos de yngre Netflix-medlemmer, som har kastet sig over historien, der handler om at være ung, venskaber, hemmeligheder og skulle forholde sig til royale pligter.

Netflix er klar til at følge op på succesen med en ny sæson til november, men allerede nu kan streamingtjenesten afsløre billeder fra den kommende ‘Young Royals’ sæson 2.

Se billederne nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første sæson fulgte Prins Wilhelm (Edvin Ryding), som ankommer til den prestigefyldte kostskole Hillerska, hvor han endelig mulighed for at udforske sit sande jeg og finde ud af, hvilket liv han virkelig ønsker.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Power'

Sæson 2 starter efter juleferien hvor prins Wilhelm og resten af ​​hans klassekammerater er tilbage på Hillerska. Da Wilhelm forsøger at hævne sig på August og vinde Simons tillid tilbage, skaber han nye problemer for kongefamilien, der truer med at ryste hele kongeriget…

Serien er instrueret af Rojda Sekersöz og Erika Calmeyer – med Edvin Ryding, Omar Rudberg, Malte Gårdinger, Frida Argento, Nikita Uggla og Pernilla August i hovedrollerne.

Se ‘Young Royals‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kommer til november 2022.

Artiklen fortsætter under annoncen

D1A0244 Johan Paulin

S5D8304 Johan Paulin

DSC9293 Robert Eldrim

DSC7384 Robert Eldrim

S5D1884 Johan Paulin
Skriv kommentar