Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix løfter sløret for nye animerede serier til børn og familier

Netflix løfter sløret for nye animerede serier til børn og familier

08/11/2018 | Flixfilm

På verdensplan ser næsten 60% af Netflix-medlemmer hver måned børne- og familieindhold.

Derfor annoncerer Netflix i dag, at der fremover kommer til at være et stort udbud af animerede programmer – både spillefilm og originale serier – så børn og familier rundt om i verden kan få set meget mere af alt det, de elsker.

De helt nye animationstitler tilbyder et udbud af forskellige animationsstilarter – fra CGI og 2D til stop-motion – Og der skulle gerne være noget for hele familien.

“Vi ved, at der ikke findes én bestemt type familie. Vi omfavner mange forskellige creators, så vi kan fortælle unikke og forskellige historier, der resonerer med hver eneste Netflix-familie,” siger Melissa Cobb, næstformand for Kids and Family på Netflix.

“Med vores udbud af globale originale animerede spillefilm og serier, ønsker vi at give familier flere øjeblikke hvor de kan dele latter, nysgerrighed og oplevelsen af at være en del af en større historie,”

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse mere om de nye animationstitler fra Netflix herunder, samt se en video med klip fra et par stykker af dem nederst i artiklen;

Motown Magic (Premiere 20. november 2018) er en familievenlig animeret serie fra Josh Wakely (Beat Bugs), der samler 52 nyindspillede versioner af klassiske Motown hits fra musikere som The Jackson 5, The Temptations, Stevie Wonder, Marvin Gaye og The Supremes.

Klaus (Premiere 2019) er en 2D animeret familiefilm fra forfatter / instruktør Sergio Pablos, co-writer af Despicable Me og med stemmer af Jason Schwartzman, Rashida Jones, JK Simmons og Joan Cusack.

Mighty Little Bheem (Premiere 2019) er en animeret førskole serie i produktion fra Indien Rajiv Chilaka (Chhota Bheem).

Artiklen fortsætter under annoncen

Go! Go! Cory Carson (Premiere 2019) er en animeret førskole serie fra Kuku Studios i Berkeley, CA. Den er produceret af Alex Woo (Wall-e, Ratatouille), Stanley Moore (Finding Dory, Monster’s University).

LÆS OGSÅ:   Den prisvindende detektiv-komedieserie 'Psych' kommer på Netflix

Over Månen (Premiere 2020) er et CG musikalsk eventyr om en pige, der bygger et raketskib for at rejse til månen for at bevise for hendes far, at en legendarisk månegudinde virkelig eksisterer. Instrueret af Glen Keane (Den lille havfrue, Aladdin, Skønhed og Dyret).

Willoughbys (Premiere 2020) er en stærkt stilistisk CG-animeret spillefilm med Ricky Gervais, Maya Rudolph, Will Forte og Martin Short.

Trash Truck (Premiere 2020) er en animeret serie i produktion fra Max Keane (Kære Basketball) med Glen Keane (Den lille havfrue, Aladdin, Skønheden og Dyret) som producer.

Kid Cosmic (Premiere 2020) er en animeret serie produceret af Craig McCracken (The Powerpuff Girls, Fosters Home for Imaginary Friends).

Pinocchio (Premiere 2021) er den animerede film, der er den debut debut af den Oscar-vindende filmskaberen Guillermo del Toro (The Shape of Water).

My Father’s Dragon (Premiere 2021) er en 2D animeret familiefilm fra instruktør Nora Twomey (The Secret of Kells, The Breadwinner).

Maya Og The Three (Premiere 2021) er en animeret serie skabt, skrevet og instrueret af Jorge Gutierrez (The Book of Life, El Tigre).

Wendell & Whild (Premiere 2021) er en animeret spillefilm fra forfatter / instruktør Henry Selick (Nightmare Before Christmas, Coraline) og forfatter Jordan Peele (Key & Peele, Get Out).

Jacob And The Sea Beast (Premiere 2022) er en CG animeret spillefilm, skrevet og instrueret af den Oscar-vindende filmskaber Chris Williams (Moana, Big Hero 6, Bolt).
Skriv kommentar