Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix løfter sløret for de mest populære Star Trek-afsnit

Netflix løfter sløret for de mest populære Star Trek-afsnit

08/09/2017 | Flixfilm

Den 25. september får en ny episk Star Trek-serie premiere på Netflix; ‘Star Trek: Discovery’. Som optakt til premieren afslører Netflix nu de mest populære Star Trek-afsnit nogensinde baseret på, hvor mange gange et afsnit er blevet set mere end én gang af den samme Star Trek-fan.

Nedenfor kan du se de mest sete Star Trek-episoder, samt infografik med flere interessante fund fra undersøgelsen.

12.000 fans har set samtlige 695 afsnit fra Star Trek-universet på streamingtjenesten Netflix. Det svarer til 536 timer eller 22 dage i selskab med den højt elskede science fiction saga.

Data fra Netflix afslører desuden, at serien Voyager kan prale med at have den mest gensete episode nogensinde. Endgame: Del 1 & 2 (sæson 7, episode 24) er nemlig det afsnit, som flest Star Trek-fans er vendt tilbage til for at se igen.

Ikke overraskende vil de første par afsnit i en hvilken som helst serie typisk være de mest sete. Men ser man bort fra de to første afsnit fra alle første sæsoner i Star Trek-universet, er det interessant at se, hvad der karakteriserer de afsnit, der bliver set om og om igen. Det viser sig nemlig, at afsnit, der introducerer ikoniske arter, karakterer (nogen som husker Q?) eller kaptajner, oftere bliver genset. Og selvfølgelig er tidsrejser, bortførelser af aliens og crossover-afsnit også blandt de helt store vindere.

LÆS OGSÅ:   Den danske komedie 'Højst besynderlige typer' lander snart på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Next Generation’ og ‘The Original Series’ har det største publikum, men ‘Voyager’ og ‘Deep Space Nine ‘har derimod flere fans, der hyppigt genser deres favoritafsnit. På trods af fansenes blandede følelser for Voyager er der massere, der bliver ved at vende tilbage til serien. I sidste ende har hver Star Trek-serie sine egne fordele.

Herunder kan du finde listen med de mest sete Star Trek-afsnit;

Netflix har analyseret seerdata på 104 millioner abonnenter spredt over 190 lande, der har set de følgende Star Trek serier: Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Enterprise, Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: The Original Series og Star Trek: Voyager. I et forsøg på at undersøge data, der bevæger sig ud over standardadfærd, blev de første to episoder fra hver af de første sæsoner udeladt. At gense et afsnit defineres ved at en abonnent vender tilbage og ser mindst 6 minutter af et afsnit, de tidligere har set færdigt.
Skriv kommentar