Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix løfter sløret for deres nye italienske krimi-serie; ‘Suburra’

Netflix løfter sløret for deres nye italienske krimi-serie; ‘Suburra’

05/09/2017 | Flixfilm

Til oktober har streamingtjenesten Netflix premiere på efterårets spændingsfyldte originale thriller ‘Suburra: The Series’, der er en krimi-serie spækket med action og drama.

Serien, der udfolder sig over 20 hektiske dage fordelt på 10 afsnit, er skabt af skaberne bag ‘Gomorra’ og får verdenspremiere på Netflix den 6. oktober 2017.

Nedenfor kan du finde den første trailer, som streamingtjenesten netop har offenliggjort.

Serien, som er baseret på en bog af Giancarlo De Cataldo og Carlo Bonini, fortæller historien om en opslidende kamp om en kystby uden for Rom, der skal udvikles til et paradis for gambling – og en slagmark for en magtfuld familie, mafiaen og korrupte politikere. Historien involvere et korrupt medlem af parlamentet, overhovedet fra en magtfuld familie, der kontrollerer området, samt rivaliserende mafiosoer, som repræsenterer den mest frygtede fraktion af romersk organiseret kriminalitet.

LÆS OGSÅ:   Familieserien 'Parenthood' kommer snart på Netflix

Suburra er den første italienske Netflix-serie, og den instrueres af Michele Placido, Andrea Molaioli og Giuseppe Capotondi og produceres af Cattleya.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der har tidligere været forlydninger om, at der før serien ville komme en film med forhistorie til serien, men hvorvidt denne er blevet droppet er der ingen forlydninger om. Netflix har dog ikke nævnt denne i nogle af deres seneste pressemeddelelser.

Se ‘Suburra’ på Netflix Danmark fra den 6. oktober.
Skriv kommentar