Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix løfter sløret for traileren til ‘The Defenders’

Netflix løfter sløret for traileren til ‘The Defenders’

03/05/2017 | Flixfilm

Nu kan Netflix endelig løfte sløret for traileren til den næste Marvel-serie i rækken – Marvel’s ‘The Defenders’, som får verdenspremiere på streamingtjenesten den 18. august 2017.

Serien er på 13 episoder og nederst i artiklen kan du finde den nye trailer.

‘The Defenders’ samler de fire superhelte Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist, som indser, at de hver især er fire ensomme skikkelser med hver deres personlige udfordringer, mens de er stærkest som et team og når de arbejder sammen om det fælles mål – at redde New York.

I rollen som den ultimative superskurk i ‘The Defenders’ er den verdenskendte og Oscar-nominerede skuespiller Sigourney Weaver (Avatar, Alien) – Hende får man også et glimt af i traileren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones), Mike Colter (Luke Cage) og Finn Jones (Danny Rand/Iron Fist) medvirker i Marvel’s ‘The Defenders’.

LÆS OGSÅ   Disse film og serier skal du se på Netflix i september

Der har også været rygter om at The Punisher ville være at finde i ‘The Defenders’, men der er umiddelbart intet at se til ham i traileren, men det udelukker naturligvis ikke at han dukker op i serien.

Marco Ramirez og Doug Petrie er executive producer sammen med Marvel TV’s Jeph Loeb. Serien er produceret af Marvel Television i samarbejde med ABC Studios for Netflix.

Se ‘The Defenders’ på Netflix Danmark fra den 18. august.    Skriv kommentar