Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix lukker ‘Altered Carbon’ efter to sæsoner

Netflix lukker ‘Altered Carbon’ efter to sæsoner

26/08/2020 | Flixfilm

Netflix lukker Altered Carbon efter to saesoner danmarkStreamingtjenesten Netflix har i dag meddelt, at de har droppet sci-fi-serien ‘Altered Carbon’.

Aflysningen sker lidt over et halvt år efter at anden sæson, som har Anthony Mackie i hovedrollen, havde premiere den 27. februar.

Serien er ikke blevet droppet p.g.a. corona, som det var tilfældet med to andre serier forleden. Der var simplethen blot ikke nok seere til at streamingtjenesten kunne retfærdiggøre produktionsomkostningerne.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Første sæson af ‘Altered Carbon’, der er baseret på den prisbelønnede cyberpunk noir roman af samme navn af Richard K. Morgan, landede på Netflix i 2018, og havde Joel Kinnaman (‘Suicide Squad’, ‘RoboCop’, ‘House of Cards’) i hovedrollen som Takeshi Kovacs, som er den eneste overlevende soldat i en gruppe af elitekrigere, der blev besejret i et oprør mod den nye verdensorden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Joel blev som nævnt skiftet ud med Anthony Mackie (‘Captain America: The Winter Soldier’, ‘Avengers’) i anden sæson, der foregår 300 år ude i fremtiden hvor samfundet er blevet forvandlet af en ny teknologi, hvor sindet digitaliseres, kroppen kan udskiftes og døden ikke længere er permanent.

LÆS OGSÅ:   'Paranoia' - Dansk gyser får premiere på Netflix

Begge sæsoner er blevet tildelt 5 stjerner af Flixfilms anmeldere, og lukningen af den kritikerrost serie kommer derfor nok som en overraskelse for de fleste. Læs anmeldelse af sæson 1 og sæson 2.

Serien blev i marts 2020 fulgt op af anime-filmen ‘Altered Carbon: Resleeved‘, som dog ikke gjorde meget væsen af sig.

‘Altered Carbon’ er skabt af Laeta Kalogridis (‘Avatar’, ‘Shutter Island’, ‘Terminator Genesis’).

Se ‘Altered Carbon‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar