Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix lukker geopolitisk hit-serie efter én sæson

Netflix lukker geopolitisk hit-serie efter én sæson

27/03/2020 | Flixfilm

Netflix lukker geopolitisk hit serie efter én sæsonDet er netop blevet offentliggjort, at den spændingsfyldte thriller-serie ‘Messiah’ ikke vender tilbage med nye afsnit.

Annonceringen sker lidt over en måned efter at første sæson af ‘Messiah’ havde premiere på streamingtjenesten nytårsdag.

Det er skuespiller Wil Traval, som afslørede på Instagram, at Netflix har droppet serien.

Serien på 10 episoder følger Michelle Monaghan (‘Kiss Kiss Bang Bang’, ‘Gone Baby Gone’, ‘Source Code’) i rollen som CIA-agenten Eva Geller, der opdager, at en mand (Mehdi Dehbi) får international opmærksomhed for offentligt at udføre uforklarlige handlinger, hvorefter hun begynder at efterforske hans baggrund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Geller må kæmpe for at opklare, om han virkelig er et guddommeligt væsen eller en lusket bedrager, der er i stand til at ødelægge den geopolitiske verdensorden.

På grund af det religiøse tema skabte serien allerede kontroverser inden premieren, da Jordan blandt andet forsøgte, at få serien banlyst i landet.

LÆS OGSÅ   'Copenhagen Cowboy' får premieredato og trailer

Årsagen til, at Netflix ikke har valgt at forlænge ‘Messiah’ skyldes øjensynligt manglende seertal, men det amerikanske medie Deadline noterer også, at første sæson havde mange internationale skuespillere og blev optaget i flere lande, hvilket selvsagt er en svær produktion at genoptage i disse corona-tider.

Dette kan have været medvirkende til, at Netflix har valgt at kaste håndklædet i ringen, vurderer Deadline.

Selvom der ikke kommer flere afsnit af serien vil det fortsat være muligt at streame serien på Netflix. Den vil være tilgængelig på streamingtjenesten i en længere årrække og der er derfor god mulighed for at få set ‘Messiah’, som generelt modtog positive anmeldelser.

Se ‘Messiah‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar