Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix lukker ‘Sex/Life’

Netflix lukker ‘Sex/Life’

08/04/2023 | Flixfilm

For lidt over en måned siden havde anden sæson af den amerikanske dramaserie ‘Sex/Life’ premiere på Netflix, men allerede nu kan streamingtjenesten afsløre, at de seneste afsnit også bliver de sidste.

Netflix har nemlig valgt, at lukke ‘Sex/Life’ og en tredje sæson er derfor ikke længere på tegnebrættet.

Det skriver flere amerikanske medier.

I serien, der er inspireret af romanen ’44 Chapters About 4 Men’ af BB Easton, følger en kvinde hvis dristige seksuelle fortid kolliderer med hendes liv med mand og børn, da den bad boy-eks, hun ikke kan holde op med at tænke på, dukker op i hendes liv igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I følge Deadline udtaler n talsperson fra Netflix i forbindelse med aflysningen, at ‘Sex/Life’ sæson 2 havde en naturlig afslutning og mange af hovedpersonernes historier blev afsluttet på lykkelig vis. Med andre ord, fortæller Netflix, at man sagtens kan streame serien, som byder på en komplet historie selvom at den er blevet lukket.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 17– 2023)

De danske Netflix-medlemmer tabte interessen for ‘Sex/Life’ efter første sæson, som lå på streaminghitlisten i næsten en måned. Men da sæson 2 havde premiere den 2. marts, var det meget småt med opmærksomheden og serien kom ikke en gang ind på top 10 i Danmark.

Til trods for at serien nu er lukket, kan man naturligvis stadig streame den på Netflix og i mange år frem.

Se ‘Sex/Life‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar