Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix lukker to serier

Netflix lukker to serier

29/04/2022 | Flixfilm

netflix dropper serier raising dion prettty smart

Hver uge har streamingtjenesten Netflix premiere på utallige nye serier og det er naturligvis ikke alle, som er lige gode og bliver en succes hos medlemmerne.

Derfor har Netflix netop meddelt, at man har valgt at trække stikket på komedieserien ‘Pretty Smart’, samt superhelte dramaet ‘Raising Dion’, der er produceret af Michael B. Jordan (‘Black Panther’).

Tidligere på året var der premiere på anden sæson af ‘Raising Dion’ hvor en mor, der er blevet enke, giver sig i kast med at løse mysteriet om sin unge søns spirende superkræfter, mens hun forsøger at holde hans usædvanlige evner skjult.

Det var skuespiller Sammi Haney, som afslørede på de sociale medier at serien var blevet droppet og at der dermed ikke er en sæson 3 i vente.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Ked af at meddele, at ‘Raising Dion’ er blevet aflyst. Tak for al den fantastiske støtte, vi fik fra alle vores vidunderlige fans! Sæson 2 var en succes, lig med sæson 1,” lyder det fra skuespilleren.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 14 – 2024)

Seertallene var dog øjensynligt ikke høje nok til at Netflix ville investere i en tredje sæson.

Komedieserien ‘Pretty Smart’, som havde premiere i slutningen af 2021, handler om den belæste Chelsea, der opdager at hun har meget at lære om lykke, da hun bliver tvunget til at flytte ind hos sin livlige søster og tre bofæller.

Emily Osment, kendt fra ‘Hannah Montana’, var i hovedrollen som Chelsea.

Netflix har ikke oplyst hvorfor at ‘Pretty Smart’ er blevet droppet efter blot en enkelt sæson, men man må formode, at årsagen her også er manglende seere.

Se ‘Pretty Smart‘ og ‘Raising Dion‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar