Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix lukker tre populære serier

Netflix lukker tre populære serier

25/07/2019 | Flixfilm

designated survivor droppet lukket stoppetStreamingtjenesten Netflix har besluttet, at droppe tre populære original-serier fra deres udvalg.

Der er tale om ‘Designated Survivor’, ‘Tuca & Bertie’ og ‘She’s Gotta Have It’, som alle lukkes ned og der kommer dermed ikke flere afsnit af nævnte serier.

Det bekræfter Netflix til Flixfilm.dk.

Lukningen af ‘Designated Survivor‘ kommer som en stor overraskelse, da Netflix i juni havde premiere på tredje sæson, som blev lanceret under stor bevågenhed. Serien var nemlig oprindeligt blevet droppet af produktionsselskabet ABC hvorefter Netflix samlede den politiske dramaserie op og lavede en ekstra sæson.

‘Designated Survivor’ har til trods for opmærksomheden umiddelbart ikke formået at samle et stort nok publikum og serier droppes derfor.

Artiklen fortsætter under annoncen

De tre nuværende sæsoner af ‘Designated Survivor’ vil forblive tilgængelige på Netflix Danmark i en længere årrække.

Animationsserien ‘Tuca & Bertie‘, som generelt har fået gode anmeldelser og har en bedømmelse på 100% på Rotten Tomatoes, er også blevet droppet af Netflix efter blot en enkelt sæson, der havde premiere i begyndelsen af maj 2019.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i marts 2024

Sidst, men ikke mindst, kommer der heller ikke en tredje sæson af Spike Lee’s ‘She’s Gotta Have It‘, som er baseret på instruktørens revolutionære debutfilm fra 1986.

Netflix har dog givet Spike Lee frie hænder til at shoppe serien videre til en anden tv-kanal/streamingtjeneste, så der er stadig en mulig for at se nye afsnit i fremtiden – dog ikke på Netflix.

De eksisterende sæsoner af ‘Designated Survivor’, ‘Tuca & Bertie’ og ‘She’s Gotta Have It’ vil fortsat være tilgængelige på streamingtjenesten Netflix til trods for at de er blevet droppet.

Se ‘Designated Survivor‘, ‘Tuca & Bertie‘ og ‘She’s Gotta Have It‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar