Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix: Mange medlemmer betyder flere film og serier

Netflix: Mange medlemmer betyder flere film og serier

22/09/2013 | Flixfilm

netflix dk medlemmerHvis du savner flere film og serier på Netflix Danmark, så er det bare med at anbefale streamingtjenesten til venner og bekendte. I et interview med DR fortæller Reed Hastings, administrerende direktør hos Netflix, nemlig at jo flere som tilmelder sig til tjenesten, jo mere indhold vil der også være.

Reed Hastings anser det som værende realistisk, at 1/3 af de danske husstande inden for 5-10 år har medlemsskab til Netflix og det er i denne forbindelse, at han lover at der vil komme langt mere indhold på den danske Netflix, hvis altså det sker. I USA har 1/3 af hustandende også medlemskab til Netflix og det er dermed ikke helt urealistisk mål. Reed Hastings antyder desuden, at Netflix godt kunne være interesseret i at samarbejde med danske produktionsselskaber og tvkanaler med henblik på, at lave eksklusive serier på dansk. De danske tv-stationer vil dermed kunne vise serierne som normalt, mens Netflix efter premieren vil skulle stå for at distribuere serierne ud i resten verden. Et godt eksempel på sådanne en aftale er streamingtjenestens nuværende med NRK og serien Lilyhammer.

LÆS OGSÅ   Netflix overvejer at vise live sport

Undersøgelser har tidligere vist, at Netflix har 400.000 medlemmer i Danmark. I Danmark er der omkring 2,5 millioner husstande hvilket betyder, at målet om at nå ud til 1/3 af de danske husstande er dermed inden for rækkevidde.

Artiklen fortsætter under annoncen5 kommentarer til Netflix: Mange medlemmer betyder flere film og serier

 1. Kurt - kl. 20:21, 22-09-2013:

  Kan man ikke vende det om og sige, hvis der ikke snart kommer flere film og serier, så få de færre medlemmer her i danmark eller hvad?

 2. Flixfilm - kl. 09:31, 23-09-2013:

  Hej Kurt,

  Du har helt ret, men mon ikke Netflix har fundet et standpunkt hvor det nuværende indhold tiltrækker nye kunder? Netflix vil helt sikkert komme med nyt indhold hvis det viser sig, at en masse kunder opsiger deres abonnement. Det gælder naturligvis om at have flest mulig kunder.

 3. Per - kl. 17:34, 23-09-2013:

  hej

  der er en del serie som f.eks homeland, white collar, breakout kings. hvor der er flere sæsoner af dem men i har ikke dem alle. flere af sæsonerne til serierne er mere end et år gamle. ville det ikke være en god ide hvis netflix begyndte og været mere opdaterede på nye sæsoner af serie f. eks det Hill da kunne få flere kunder. jeg synes mere og mere at netflix omtales som værende en tjeneste der er god men ikke med det nyeste film og serie.

  vh

  Per 4. Irene - kl. 01:22, 25-09-2013:

  Jeg er en af dem der overvejer lidt at opsige min netflix konto, netop fordi jeg synes i er bagud med nye film og sæsoner af diverse serier. Det er satme lææænge siden jeg så sæson 4 færdig af Sons Of Anarchy på Zulu, helt præcist sommeren 2012.. (Som jo er en nyhed på Netflix) Nu er de igang med 6. Sæson i udlandet, hvad med at Netflix får fat i sæson 5 og 6 (de afsnit der nu er kommet af 6) hvis i var lidt mere med, så tror jeg klart at i ville få flere kunder.

 5. birgit pedersen - kl. 12:14, 23-08-2015:

  jeg efterlyser også forsættelser af flere serier der går alt for langt tid imellem

Skriv kommentar