Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix-medlemmer ser flere ikke-engelske film og serier

Netflix-medlemmer ser flere ikke-engelske film og serier

23/12/2021 | Flixfilm

netflix sprog film serier

Netflix-medlemmer over hele verden, inklusiv Danmark, er blevet mere tilbøjelige til at se internationale film og serier – altså titler, der ikke er engelsk-sproget.

Det viser en ny undersøgelse fra Digital-i, rapporterer det amerikanske medie Deadline.

Undersøgelsens resultat kommer måske ikke som den store overraskelse eftersom Netflix i 2021 har haft stor succes med serier som er på et andet sprog end engelsk.

Der var nok ikke mange, der havde forventet, at den sydkoreanske ‘Squid Game‘ ville gå hen at blive den mest sete Netflix-serie nogensinde. Samt at ‘Lupin‘, ‘Dark‘ og ‘Money Heist‘ ville være blandt seernes favoritter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selv de danske serier ‘Kastanjemanden‘ og ‘Nisser‘ har høstet stor succes i udlandet. Førstnævnte krimiserie gik ind på top 10 i flere end 50 lande, mens ‘Nisser’ strøg ind på ind på førstepladsen i Mexico!

LÆS OGSÅ:   Netflix dropper Kathryn Bigelows thriller 'Aurora'

Undersøgelsen viser endvidere, at europæiske Netflix-medlemmer på nuværende tidspunkt bruger omkring 22% af deres tid på at streame internationale titler, mens at det forventes, at være steget til 50% i 2030.

For et par år siden indførte EU også en ny lovgivning som fastslog at streamingtjenester, der opererer i Europa, skal tilbyde et udvalg hvor mindst 30% af film og serierne er produceret lokalt indenfor EU. Streamingtjenester kunne dermed ikke blot tilbyde udelukkende amerikanske film og serier.

Med Netflix-medlemmernes store appetit for film og serier, der ikke er engelsk-sproget, er Netflix øjensynligt meget fortrøstningsfuld m.h.t. lovgivningen og fremtiden. Netflix har nemlig satset hele butikken på at være en global streamingtjeneste med indhold fra hele verden.
Skriv kommentar