Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix’ medlemstal boomer efter kamp mod kontodelere

Netflix’ medlemstal boomer efter kamp mod kontodelere

12/06/2023 | Flixfilm

De seneste par måneder har streamingtjenesten Netflix intensiveret deres indsats mod medlemmer, der deler deres konto med venner og familie udenfor husstanden.

Det har altid været imod retningslinjerne, men i sidste måned begyndte Netflix at udsende informationsmail til kunder, som streamingtjenesten formodede delte deres konto.

Netflix anslår, at over 100 millioner husstande i hele verden ser film og serier uden at betale.

Kontodelerne bliver tilbudt at de for ca. 45 kr. om måneden kan tilføje en ekstra bruger til Netflix-kontoen. Det er billigere end hvis personen selv skal oprette et abonnement.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og noget tyder på at mange har taget imod det tilbud – i stedet for at opsige deres abonnement.

Ifølge det amerikanske analysefirma Antenna, steg medlemstallet nemlig eksplosivt i USA i dagene efter at informationsmailen var blevet sendt ud til de amerikanske kunder.

LÆS OGSÅ:   Monsterhittet 'Troll' får en efterfølger

Næsten 100.000 nye abonnementer blev skabt om dagen i slutningen af maj måneden.

Det er mange flere end der kom til streamingtjenesten under corona-nedlukningen – hvilket også var en indbringende periode for Netflix.

Antallet af opsigelser er naturligvis også steget i kølvandet på tiltagene mod kontodeling, men ikke i samme tempo som nye tilmeldinger.

Med kampen mod kontodelere formodede Netflix også at de nye tiltag mod kontodeling vil få medlemstallet til at falde – også i Danmark – men at man på den lange bane vil tjene flere penge ved at få nogle snyltere til at betale.
Skriv kommentar