Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix mere værd end Disney

Netflix mere værd end Disney

25/05/2018 | Flixfilm

Selvom Netflix-aktien allerede er steget mere end 70% i 2018, så fortsætter aktien med at stige med raketfart.

Det kulminerede forleden, da aktien steg til rekordniveau – $352,90 – hvilket giver streamingtjenesten en værdi på omkring $152,6 milliarder.

Det betød, at Netflix var mere værd end ikoniske Disney, som blev grundlagt for næsten 100 år siden.

Selvom at aktien imidlertid er faldet over natten til $349,90 og mastodonten Disney igen er mere værd end Netflix, så er streamingtjenesten stadig imponerende tæt på firmaet bag Mickey Mouse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er bemærkelsesværdigt, at streaming-servicen og virksomheden, som startede med at sende DVD-film til deres medlemmer for blot 21 år siden har indhentet det anerkendte firma i værdi.

Netflix har de seneste mange gang leveret over forventningerne og medlemmerne bliver således ved at strømme til. Til trods er mange medier skeptiske overfor Netflix milliardinvesteringer i film og serier og servicens oparbejdelse af gæld. Penge som Netflix låner for at kunne lave endnu flere film og serier. Det er dog umiddelbart ikke noget som vækker bekymring på Wall Street.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Oxygen'

Da Netflix i 2013 havde premiere på første sæson af ‘House of Cards’ lå aktien på $27 dollars. Realiteten er at hvis man lavede en investering på daværende tidspunkt ville den i dag være fordoblet 12-13 gange.

For nogen en ærgerlig nyhed, men for andre en god!    Skriv kommentar