Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix’ mest sete komedieserie i 2020 er snart tilbage

Netflix’ mest sete komedieserie i 2020 er snart tilbage

18/11/2021 | Flixfilm

emily in paris saeson 2

Orignalserien ‘Emily in Paris’ er tilbage med nye afsnit den 22. december og streamingtjenesten Netflix har netop frigivet den første trailer til den nye sæson.

Find traileren til ‘Emily in Paris’ sæson 2 nederst i artiklen.

Første sæson, som havde premiere i oktober sidste år, blev hurtigt en stor succes og flere end 58 millioner husstande kastede sig over den nye sæson inden den første måned var gået. Serien blev Netflix’ mest sete komedieserie i 2020.

Artiklen fortsætter under annoncen

I den kommende sæson 2 er Emily nu mere forankret i sit liv i Paris, og hun bliver bedre til at navigere i byen – selvom hun stadig kæmper med alle særlighederne ved det franske liv.

Efter at være snublet ind i en kærlighedstrekant med sin nabo og sin første rigtige franske ven er Emily opsat på at fokusere på sit arbejde, der bliver mere kompliceret dag for dag. I franskundervisningen møder hun en, der også er på udebane – en, der gør hende både rasende og fascineret.

LÆS OGSÅ   'Dahmer'-succes afføder to nye 'Monster'-serier

Den prisvindende skaber og showrunner Darren Star vender tilbage for at lede anden sæson af den Emmy-nominerede serie ‘Emily in Paris’.

Producer og stjerneskuespiller Lilly Collins indtager atter sin rolle som Emily Cooper sammen med de andre tilbagevendende kendinge: Philippine Leroy Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery og William Abadie, tilbagevendende gæstestjerne Kate Walsh samt nye medvirkende som Lucien Laviscount, Jeremy O. Harris og Arnaud Binard.

Se ‘Emily In Paris‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 har premiere den 22. december.Skriv kommentar