Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix misser regnskabsmål

Netflix misser regnskabsmål

19/07/2019 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix fik forleden et hårdt slag på børsen, da det kom frem at medlemstallet ikke var vokset efter forventningerne.

Ved seneste kvartalsregnskabsaflæggelse kunne Netflix melde, at blot 2,7 millioner nye abonnenter var kommet til mens forventningen var hele 5 millioner.

Det blev ikke godt modtaget hos investorerne, som kvitterede med at sende aktien ned med 10%.

I årets første tre måneder kom hele 10 millioner nye abonnenter til, så der sket en væsentlig nedgang i medlemstilgangen.

Netflix begrunder den lave tilslutning med at der i USA i indeværende periode er sket prisstigninger hvilket har fået folk til et genoverveje deres abonnement til streamingtjenesten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis man dykker ned i tallene så har Netflix faktisk mistet omkring 100.000 amerikanere de seneste tre måneder.

LÆS OGSÅ:   Jeff Daniels som skruppelløs boligspekulant i miniserien 'En stor mand'

Det kommer dog til at se meget bedre ud ved næste regnskab, lyder det fra Netflix. De har nemlig allerede set en stor tilgang af medlemmer i forbindelse med premieren af ‘Stranger Things’ sæson 3, mens der også snart vil komme en ny sæson af den populære ‘The Crown’.

De stort anlagte spillefilm; Martin Scorsese ‘The Irishman’ og Michael Bays ‘Six Underground’ får også snart premiere på Netflix, hvilket gerne skulle være medvirkende til at tilslutningen stiger yderligere.

Netflix har nu i alt 151 millioner abonnenter på verdensplan hvilket gør det til verdens absolute største streamingtjeneste.
Skriv kommentar