Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix’ nye serie Orange is the New Black får en sæson 2

Netflix’ nye serie Orange is the New Black får en sæson 2

28/06/2013 | Flixfilm

orange new black saeson 2 netflix danmarkEndnu inden komedieserien Orange is the New Black har haft premiere, kan Netflix nu offentliggøre, at man har valgt lave endnu en sæson. Orange is the New Black er lavet og produceret af Jenji Kohan (Weeds) og sæson 2 vil få premiere på Netflix i 2014. Sæson 1 får premiere på Netflix i næste måned, den 11. juli 2013.

Orange is the New Black er et komediedrama med et kvindefængsel som omdrejningspunkt med Taylor Schilling i hovedrollen. Serien er baseret på Piper Kermans selvbiografi af samme navn og første sæson består af 13 afsnit som hver har en spille tid på 1 time. I Orange is the New Black medvirker også Jason Biggs, Laura Prepon, Kate Mulgrew, og Taryn Manning. Se trailer til serien her: Link.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Family Switch'

“Jenji Kohan og hendes team har lavet en fænomenal serie og vi er rigtige spændt på, at lave endnu en sæson til vores seere,” udtaler Cindy Holland, Vicepræsident af Original Content hos Netflix. “Jeg er vild med, at Netflix har forlænget aftalen,” tilføjer skaberen Jenji Kohan.

Orange is the New Black har premiere på Netflix torsdag d. 11. juli og produktionen af anden sæson vil begynde senere denne sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar