Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix nyheder i april

Netflix nyheder i april

01/04/2015 | Flixfilm

April måned skydes i gang med sommertid i kalenderen og en sikkert tiltrængt påskeferie. Udnyt muligheden for at koble helt af med de mange spændende nyheder på Netflix både på film- og seriefronten.

Herunder kan du se et udpluk af de film og serier, som får premiere i løbet af april. Glæd dig bl.a. til actionbraget Edge of Tomorrow med Tom Cruise i hovedrollen eller Thor: The Dark World, hvor Jorden endnu en gang skal have hjælp af de overnaturlige mennesker til at bekæmpe fjenden.

Se alle de kommende film og serier herunder;

iron man hulk netflix filmMarvel’s Iron Man & Hulk: Heroes United
I denne spin-off på de populære superhelte fra The Avengers har de to helte Iron Man og Hulken slået sig sammen for at bekæmpe fjenden, som med hjælp fra videnskabsfolk har kombineret Hulks gammaenergi og Tony Starks Arc-reaktor, hvilket gør dem uendelig stærke og farlige for den menneskelige befolkning.

Premiere 2. april.

Artiklen fortsætter under annoncen

derek netflix dkDerek (Specialafsnit)
I dette specialafsnit til den bittersøde komedieserie Derek, er det blevet jul på plejehjemmet og Derek er derfor i højt humør. Han glæder sig til at fejre julen med sine venner Dougie, Kevl og hans lille kærlighed Hannah. Ricky Gervais, som spiller karakteren Derek har udtalt, at dette specialafsnit markerer afslutningen på serien.

Premiere 3. april.

all hail king julien netflixHil Kong Julian (Nye afsnit)
Kong Julian er den skøre og danseglade lemur fra de populære Madgascar-film og nu danser han sig tilbage på Netflix med helt nye afsnit. Animationsserien er blevet lavet af Netflix og havde første gang premiere i december. I de nye afsnit kan man godt forvente at lemuren kommer ud på nye vilde og vanvittige eventyr, som man kun kan morer sig over.

Premiere 3. april.

thor dark world netflixThor: The Dark World
I denne efterfølger til actionbraget fra 2011, vender Odin (Anthony Hopkins) og Thor (Chris Hemsworth) tilbage, da de skal kæmpe for at redde de ni verdner fra den mystiske skurk Malekith, der har planer om at få hele universet til at gå i sort. Foruden at være en efterfølger til Thor, er filmen også en efterfølger til The Avengers.

LÆS OGSÅ:   Netflix køber komedie med Kim Kardashian

Premiere 4. april.

daredevil premiere april danmarkMarvel’s Daredevil
Denne nye originale og spændingsfyldte serie fra Marvel og Netflix handler om Matt Murdock (Charlie Cox), der var blind som dreng, men udstyret med ekstraordinære sanser, dykker ned i baggrundshistorien om, hvordan Matt Murdock udvikler sig til Daredevil, der kæmper mod uretfærdighed som advokat og superhelt.

Premiere 10. april.

edge of tomorrow netflix filmEdge of Tomorrow
Tom Cruise har hovederollen som soldaten Bill Cage i denne science fiction film hvor Jorden nådesløst forsøger at bekæmpe en invasion fra rummet. Bill Cage dør dog i kamp, men han bliver fanget i en tidsløkke tvinger ham til at opleve hans sidste dag igen og igen, hvilket åbner muligheden for at bekæmpe de onde fjender.

Premiere 20. april.

zoolander netflix filmZoolander
I den kultkomedie med blandt andet Ben Stiller, Owen Wilson, Will Ferrell og Milla Jovovich, endevendes modeverdenen, da den naive mandelige model Derek Zoolander opdager, at en modemogul står bag en plan om et snigmord. Filmen var ikke særlig populær da den udkom i 2001, men har siden opbygget sig en stor fanskare og betragtes nu som kult.

Premiere 22. april.

grumpier old men netflix filmGnavne Gamle Mænd 2
Jack Lemmon og Walter Matthau fortsætter hvor de slap, her i forsættelsen af Gnavne Gamle Mænd, og da Sophia Loren kommer til byen, med planer om at forvandle gnavpotternes elskede fiskebutik til en romantisk italiensk restaurant, går de helt op i en spids og prøver at på alle mulige måder at ødelægge hendes plan.

Premiere 22. april.

Vi opdaterer listen efterhånden som vi får flere information om kommende film og serier.

Bemærk venligst, at der kan ske ændringer i ovenstående premieredatoer.
2 kommentarer til Netflix nyheder i april

  1. Anne-Mette Nielsen - kl. 21:33, 06-04-2015:

    Hej Netflix.
    Jeg ved ikke om det er det rette sted at spørge, men SOA sæson 7 ….. Hvornår viser I den ???

  2. thomas - kl. 22:43, 06-04-2015:

    Og jeg spørger hvornår kommer sæson 4 af The Walking Dead?

Skriv kommentar