Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix nyheder i februar

Netflix nyheder i februar

28/01/2015 | Flixfilm

Netflix udvider hele tiden deres udvalg med spændende film og serier og februar er ingen undtagelse. Herunder kan du se en lang række titler som får premiere på Netflix Danmark i løbet af den næste måned. Glæd dig bl.a. Breaking Bad spin-off serien Better Call Saul, den intense thriller Shutter Island, samt underholdning med de to venner Mr. Peabody & Sherman.

Se alle de kommende film og serier herunder;

sofia first serie netflixSofia the First – Sæson 1
Denne computer-animerede tegneserie fra Disney handler om den almindelige pige Sofia, der bliver prinsesse da hendes mor gifter sig med kongen. Sofia finder dog hurtigt ud af, at det ikke er så fantastisk at være prinsesse, som alle går og tror. Ariel Winter fra Modern Family lægger stemme til Sofia.

Premiere 1. februar.

Artiklen fortsætter under annoncen

til døden os skiller film netflixTil Døden Os Skiller
Da Jan hver dag møder op på arbejde med et blåt øje og andre mærker må han finde på en masse undskyldninger for han bliver nemlig slået af sin kone Bente. Det er ikke just noget kollegaerne synes om og derfor udtænker de en plan således Jan kan slippe af med Bente. Til døden os skiller er en dansk komediefilm fra 2007, instrueret af Paprika Steen.

Kan streames fra 3. februar.

brothers grimm film netflixBrødrene Grimm
Denne amerikanske eventyrfilm fra 2005 fortæller historien om Brødrene Jake og Will Grimm, der rejser fra landsby til landsby som uddrivere af magiske væsner, men i virkeligheden er de blot et par svindlere. På rollelisten ses blandt andet Matt Damon som Wilhelm Grimm og Heath Ledger som Jacob Grimm.

Kan streames fra 3. februar.

fargo film netflixFargo
Da en bilforhandler trues af konkurs, vælger han at hyrer nogle fladpandede kriminelle til at kidnappe sin kone således han kan få penge ud af sin velhavende svigerfar. Kidnapningen går dog helt galt og derfor sættes den jordnære og gravide betjent Marge Gunderson på sagen. Fargo er blevet hædret med 2 Oscar-statuetter, heriblandt for bedste manuskript.

Se Fargo på Netflix fra 5. februar.

care bears film netflixThe Care Bears Movie
Care-bjørnene bor og leger i et land højt oppe i skyerne, der hedder Care-a-Lot. Men de tager sig også af børnene på Jorden og kommer til hjælp, hvis de har brug for det. De hjælper blandt andet de to forældreløse drenge Kim og Jason med at finde nogle nye forældre således de kan blive glade igen.

Kan stremes fra 5. februar.

better call saul serie netflixBetter Call Saul – Nyt afsnit hver uge
I denne dystre, men komiske forhistorie til den Emmy-belønnede serie Breaking Bad møder vi den ambitiøse, ubetydelige advokat Jimmy McGill, seks år før han bliver Walter Whites korrupte advokat Saul Goodman. Dette er en serie som alle fans af Breaking Bad bør kaste sig over. Serien vises samtidig på amerikansk tv og derofr kommer der en ny episode hver uge.

Premiere 9. februar.

wallander serie netflixHenning Mankell’s Wallander – Sæson 3
Den tænksomme og fraskilte kriminalkommisær Kurt Wallander lægger en intens besættelse og et skarpt intellekt i de mordsager, han løser i denne mørke krimiserie, som primært foregår i det sydlige Sverige. Serien er baseret på krimiromanerne af den svenske forfatter og dramatiker Henning Georg Mankell.

Kan ses fra 9. februar.

sherman peabody film netflixMr. Peabody & Sherman
I denne computer-animerede film fra 2014 tager den geniale hund Mr. Peabody og den unge Sherman på en svimlende tidsrejse efter at være genopstået fra den animerede serie “Rocky and Bullwinkle” fra 1960’erne. Filmen var i de danske biografer sidste år og de danske stemmer leveres af bl.a. Lasse Rimmer og Søs Egelind.

Premiere 10. februar.

big fish film netflixBig Fish
Tim Burton har instrueret denne finurlige og hjertevarme film om en reporter, der forsøger at få mere at vide om sin døende far ved at finde sandheden bag et liv fyldt med overdrevne historier og legender af episke proportioner. I rollen som den unge reporter finder man den skotske skuespiller Ewan McGregor.

LÆS OGSÅ   Netflix køber 'The Man From Toronto' med Kevin Hart og Woody Harrelson

Premiere 17. februar.

loser film netflixLoser
Jason Biggs fra de populære ungdomsfilm American Pie, spiller i denne romatiske komedie en sørgelig studerende finder trøst hos en anderledes klassekammerat. Det er dog ikke helt nemt da hun går i seng med en lærer og derfor er han nødt til at udtænke en plan således han kan få hende for sig selv og forhåbentlig leve lykkeligt.

Premiere 17. februar.

good luck chuck film netflixGood Luck Chuck
Da Chuck nægter at kysse en goth-pige, vælger hun at kaste en forbandelse over han så når Chuck slår op med en kæreste, ender hun med at blive forlovet, med sin næste kæreste, og snart begynder kvinder at gå ud med ham i håbet om at møde den rigtige. Chuck vil derfor gøre alt for at ophæve forbandelsen så han selv kan finde ægte kærlighed.

Kan streames fra 17. februar.

superbad film netflixSuperbad
I denne stjernespækket komedie skal de to bedste venner Seth (Jonah Hill) og Evan (Michael Cera) købe alkohol til en fest i håb om at kunne score nogle piger, men deres mission går i vasken hvilket fører dem igennem række skøre begivenheder og et bemærkelsesværdigt møde med ordensmagten, der ikke helt følger reglerne.

Premiere på Netflix d. 17 februar.

spider-man film netflixSpider-Man
Efter ved et uheld at være blevet bidt af en genetisk modificeret edderkop, udstyres den generte teenager Peter Parker med utrolige superkræfter, som han hurtigt får brug for. Med hans overmenneskelig styrke og evner til at klatre på vægge og andre overflader gør ham hurtigt til en pine blandt byens forbrydere.

Se Spider-Man på Netflix fra 17. februar.

spider-man 3 film netflixSpider-Man 3
I denne trejde film om superhelten Spider-Man er der endnu flere skurke end nogensinde før. Mens Spider-Man kæmper med Sandmand og Green Goblin Jr bliver han selv ramt af en mystisk virus, der får den mørke side og vrede frem i ham, og dette gør at Spider-Man må kæmpe mod hans største udfordrer – ham selv.

Kan ses på Netflix fra 17. februar.

batman returns film netflixBatman Returns
Tim Burton har instrueret denne film om Batman hvor han bl.a. skal kæmpe mod tre nye skurke, der har planer om at overtage byen, og møder bl.a. en korrupt forretningsmand, den utrolige Penguin og den mystiske Catwoman. I filmen medvirker Michael Keaton som Batman og Danny DeVito som “Pingvinen” og Michelle Pfeiffer som Catwoman.

Kan streames fra 24. februar.

shutter island film netflixShutter Island
Denne amerikanske thriller, instrueret af Martin Scorsese, har Leonardo DiCaprio i hovedrollen som agenten Teddy Daniels, der tager ud på en isoleret ø for at efterforske en patients forsvinden fra et sindssygehospital. Det er dog ikke nemt at binde sporerne og udtalelserne sammen hvilket blot gør Teddy endnu mere forvirret.

Se den på Netflix fra 24. februar.

house of cards netflixHouse of Cards – Sæson 3
Glæd dig til tredje sæson af denne Emmy-belønnede thrillerserie med Kevin Spacey i hovedrollen som den hensynsløse og udspekulerede politiker Francis Underwood, der ikke skyr nogen midler for at erobre magtens korridorer i Washington D.C. Det rygtes endvidere at den danske skuespiller Lars Mikkelsen har en stor rolle i den nye sæson.

Premiere på Netflix Danmark d. 27. februar.

mr selfridge netflixMr. Selfridge – Sæson 2
I denne britiske serie som på dansk hedder Store Forretninger åbner den bramfrie amerikaner Harry Selfridge et storslået varehus i London i 1909 og forsøger at balancere familielivet med den nye forretning. I sæson 2 kan stormagasinet fejrer 5 år jubilæum, men tingene er ikke så festlige som de burde være.

Premiere 28. februar.

Bemærk venligst, at der kan ske ændringer i ovenstående premieredatoer. Listen er udgivet af Netflix, Inc.
16 kommentarer til Netflix nyheder i februar

 1. Jakob - kl. 21:42, 29-01-2015:

  hvornår får i 4 sæson af the walking dead på netflix

 2. Marlene - kl. 19:43, 01-02-2015:

  Hvornår kommer 4 sæson af grimm

 3. Ole W - kl. 17:35, 02-02-2015:

  Foyles War findes på amerikansk Netflix. Hvorfor ikke på dansk Netflix? 4. Tina - kl. 19:30, 03-02-2015:

  Hej.. Jeg syntes at kunne huske. At der stod at der kommer nye afsnit af White Collar (sæson 4) i januar er det helt forkert?
  Og hvornår kommer der nye afsnit af Blue Blood?

  Tina

 5. Anne Marie - kl. 10:07, 04-02-2015:

  Hej.
  Hvornår kommer:
  Under the Dome, sæson 2 ?!
  Kommer der ikke snart nogle flere drama / romantic film, som ikke er 6-7 år gamle?
  Modsætningsvis, syntes jeg der kommer rigtig ( ALT FOR !!) mange tegnefilm, animation serier hver mdr..
  vh
  AM

 6. Jean-Claude - kl. 09:25, 06-02-2015:

  hej Netflix, hvornår kommer nogle nye afsnit af Blue Blood ? Arrow ?Fringe ? For meget tegnefilm bl.a. På forhånd tak.
  Mvh. Jean-Claude

 7. Stina - kl. 15:50, 16-02-2015:

  Hej. Hvornår kommer sæson 4 af The Glades og Suits?

 8. Susanne - kl. 16:33, 22-02-2015:

  Hvornår kommer næste sæson af Hawaii five-o ?
  Og the Fall ?
  Og crossing Lines?
  Og blue blod samt White collar?

  Kommer Nikita ikke på mere?

  Hvor kan jeg se svarene på alle vores spørgsmål?
  Vh
  Susanne

 9. Glenn - kl. 11:57, 01-03-2015:

  Mr Selfridge sæson 2.
  Flixfilm annoncerede premiere d. 28/2…..hvor blev den af ?????

 10. Glenn - kl. 21:14, 04-03-2015:

  FLIXFILM svare ikke ? Jeg prøver igen :
  Mr Selfridge sæson 2.
  Flixfilm annoncerede premiere d. 28/2 2015 i sidste uge!
  HVOR blev den af ?????

 11. Flixfilm - kl. 21:17, 04-03-2015:

  Hej Glenn,

  Ovenstående liste er lavet af Netflix og vi videreformidler den blot. Det er dermed ikke os som bestemmer hvornår tingene kommer på. Det sker nogle gange, at premieredatoerne ændres uden at Netflix informere om det. Vi har dermed heller ikke modtaget nogle nye oplysninger om hvornår Mr Selfridge får premiere.

 12. Berit Jensen - kl. 19:37, 23-08-2015:

  Hej
  Er der nogle der ved om
  Store forretning 4 kommer
  Berit

 13. Gitte - kl. 18:10, 08-10-2015:

  Hej. Hvornår kommer næste sæson af blue blod oh Lie to me. Syntes der går lang tid imellem.

 14. Anne - kl. 01:16, 21-02-2016:

  Hvornår kommer der nye afsnit af MR Selfridge?

 15. Linda Reiner - kl. 11:23, 24-02-2016:

  Jeg vil blot spørge om hvornår at sidste sæson at down town abbey kommer på Netflix og hvornår mr selfridge kommer på Netflix den har jo være I fjernsynet

 16. Claus Chrestensen - kl. 16:01, 06-03-2016:

  Hvornår kommer Crossing Lines sæson 3?

Skriv kommentar