Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix nyheder i januar

Netflix nyheder i januar

07/01/2015 | Flixfilm

Vi er netop trådt ind i 2015 og Netflix skyder det nye år i gang med en række nye film og serier. Netflix har allerede tilføjet nye afsnit til en lang række serier, heriblandt Grimm, Sherlock og Gossip Girl og haft premiere på populære film som Dallas Buyers Club og Out of the Furnace. Januar byder dog på endnu flere film-nyheder, blandt andet 300: Rise of an Empire og Letters from Iwo Jima.

Se alle de kommende Netflix-nyheder herunder;

300 2 rise of empire film netflix300: Rise of an Empire
I denne efterfølger til 300, følger man den udødelige Kong Xerxes fører de persiske tropper an i deres invasion af Grækenland efter Kong Leonidas og hans tapre spartanere har måtte se sig slået af den episke hær på mere end en million. 300: Rise of an Empire byder på mere forrygende og bloddryppende action i forlængelse af etteren.

Premiere på Netflix 14. januar.

Artiklen fortsætter under annoncen

conan the barbarian film netflixConan the Barbarian
Arnold Schwarzenegger spiller rollen som barbaren Conan i denne klassiker fra 1982, der som lille blev solgt som slave efter et angreb på ham og hans familie begået af den onde Thulsa Doom. Derfor træner han sig op til at blive gladiator, således han kan tage hævn over Thulsa Doom den da han bliver befriet.

Kan ses fra 14. januar.

bestøvlede kat serie netflixDen Bestøvlede Kat på Eventyr
Verdens bedste sværdsvingende kat, kvindebedårer og mælkeconnaisseur er tilbage i denne originale serie, som er fyldt med vovede eventyr, flotte støvler og masser af sjov! Den fantastiske computeranimerede verden med nye figurer, eksotiske steder og sagnomspundne fortællinger, man ellers kun finder i eventyrbøgerne, vil tryllebinde hele familien.

Eksklusiv premiere på Netflix d. 16. januar.

batman forever film netflixBatman Forever
I denne indspilning om den berømte superhelt er Val Kilmer trukket i flagermuskostumet for at bekæmpe nye skurke som den psykotiske Two-Face (Tommy Lee Jones) og Gækkeren (Jim Carrey) med hjælp fra makkeren Robin. Denne stjernespækket actionfilm er lavet af instruktøren Joel Schumacher i 1995.

LÆS OGSÅ   'Servant of the People' med Volodymyr Zelenskyj kommer på Netflix

Premiere på Netflix Danmark d. 28. januar.

bucket list nu eller aldrig film netflixThe Bucket List (Nu Eller Aldrig)
Rob Reiner (When Harry Met Sally…) har instrueret denne tankevækkende film om to kræftramte mænd, der vælger bryder ud af deres afdeling, fordi de har en plan om at leve livet fuldt ud, mens de har det og kræften tager livet af dem. De to tapre mænd spilles af Jack Nicholson) og Morgan Freeman.

Se The Bucket List på Netflix fra 28. januar.

letters from iwo juma film netflixLetters from Iwo Jima
Slaget ved Iwo Jima skildres endnu en gang af Clint Eastwoods i denne efterfølger til Flags of our Fathers, hvor man følger de japanske tropper og deres møde med de titusindvis allierede styrker, som rykker længere og længere ind i landet. Filmen er meget anerkendt og har i øjeblikket en karakter på IMDB på 8.

Premiere på Netflix d. 28. januar.

zack quack serier netflixZack & Quack
TV-kanalen Nickelodeon Jr. har lavet tegnefilmsserien Zack & Quack om den syvårige Zack, som bor i en bog sammen med sin bedste ven Quack, der er en blå and. Hver ny fane i bogen er en farverig verden fuld af finurligheder. Zack finder hele tiden nye overraskelser og drager ud på den mest kreative og fantastiske eventyr.

Se Zack & Quack på Netflix Danmark fra d. 30. januar.

Herudover får følgende film også snart premiere på Netflix Danmark;
Jumanji, Hotel Rwanda, As Good As it Gets, XXX, Spaceballs, Philadelphia, Eagle Eye, Hellboy, Paul Blart: Mall Cop, Platoon, Glory, Det Regner med Frikadeller, Yours, Mine and Ours, The Secret of NIMH og Reconstruction. Der er dog ingen konkret premieredato for hvornår disse film bliver tilgængelig.

Bemærk venligst, at der kan ske ændringer i ovenstående premieredatoer.
7 kommentarer til Netflix nyheder i januar

 1. Jesper - kl. 17:41, 07-01-2015:

  “300 – Rise of an Empire” er fin nok. Resten er gammelt eller decideret ligegyldigt…

 2. Jens - kl. 19:31, 07-01-2015:

  Rigtigt mange super film der kommer snart. Undtaget Batman Forever.

 3. Mette Risom - kl. 19:38, 08-01-2015:

  MERE GRIMM TAK 4. axel - kl. 19:40, 08-01-2015:

  Savner stadig 3 sæson af Falling Skies

 5. Emma Rosenørn - kl. 06:14, 20-01-2015:

  Det ville være så fedt hvis “The Carrie Diaries” kunne ses på Netflix! 😀

 6. Kim - kl. 14:46, 27-01-2015:

  Sæson 3 af falling skies har været der i meget lang tid kom mod i 2014

 7. Thomas Nielsen - kl. 20:06, 30-12-2015:

  Tænk at Netflix kan være det bekendt at sætte prisen op og samtidig servere sådan noget gammelt %€¥*!!! Ja men det må jo være os forbrugere der er dumme….. Siden vi fortsætter med at betale. Godt nytår allesammen.

Skriv kommentar