Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix nyheder i maj

Netflix nyheder i maj

08/05/2015 | Flixfilm

Herunder kan du se et udvalg af de spændende nyheder, der kommer på Netflix Danmark i løbet af maj. Der kommer en masse film og serier både for store og små, samt enhver smag og ethvert humør.

Se blandt andet den ny Netflix-serie Between, der handler om en gruppe teenagere, som bliver isoleret for resten af samfundet. En ny Netflix-dokumentar om grundlægger og guitarist Bob Weir fra det legendariske rockband The Grateful Dead kommer også på Netflix i løbet af måneden.

Se alle de kommende film og serier herunder;

blended filmBlended
Adam Sandler og Drew Barrymore har hovedrollerne i denne romantiske komediefilm fra 2014, hvor de to møder hinanden under en forfærdelig blind data. Værre bliver det dog da de begge tager på ferie på samme tid til Afrika og bliver indlogeret samme sted. Denne gang på et feriested med ungerne på slæb.

Artiklen fortsætter under annoncen

Premiere på Netflix Danmark d. 9. maj.

moulin rouge filmMoulin Rouge!
I Baz Luhrmann’s musical-film forelsker en naiv digter sig i en cabaretstjerne, og deres ulykkelige romance er en perfekt kilde for en perlerække af gode sange. I hovedrollerne ses Ewan McGregor og Nicole Kidman, og filmen vandt to Oscars i 2001. Instruktør Baz Luhrmann er iøjeblikket i gang med at udvikle en ny musical-serie, som kommer eksklusivt på Netflix til næste år.

Premiere på Netflix Danmark d. 12. maj.

in her shoes filmIn Her Shoes
Dette amerikanske komedie-drama handler om to søstre, som ikke har andet til fælles end størrelsen på deres fødder og derfor må finde sammen, da en af dem finder deres gamle bedstemor. In Her Shoes er baseret på novellen af samme navn af Jennifer Weiner og filmen har bl.a. Cameron Diaz og Toni Collette på rollelisten.

Premiere på Netflix d. 12. maj.

between serieBetween
Between er en ny original serie fra Netflix og handler om en by under belejring af en mystisk sygdom, der har udslettet alle mennesker over 21 år. Serien udforsker det magtens tomrum, der opstår, når en regering sætter et område på godt 15 km i diameter i karantæne og overlader indbyggerne til sig selv.

Premiere på Netflix d. 22. maj.

bob weir grateful dead netflixThe Other One: The Long Strange Trip of Bob Weir
Denne dokumentar skildrer Bob Weir fra rockbandet The Grateful Dead, egen vilde rejse fra det første møde med psykedeliske stoffer til de sidste dage med Jerry Garcia gennem sjældne arkivoptagelser fra koncerter og bag kulisserne og interviews med andre bandmedlemmer, familie og Weir selv.

Premiere på Netflix d. 22. maj.

fredag d 13 filmFriday the 13th
Kultfilm-serien er blevet genstartet med denne nye udgave udgave fra 2009, hvor en gruppe ledere af en lejr for teenagere vækker den maskerede psykopat Jason Voorhees’ vrede. Filmen tager udgangspunkt i oprindelseshistorien omkring Jason Voorhees der udvikler sin voldsomme vrede efter at have set sin mor blive halshugget.

Premiere på Netflix d. 27. maj.

you've got mail filmYou’ve Got Mail
Denne spillefilm med Tom Hanks og Meg Ryan i hovedrollen er en klassisk romantisk komedie. Filmen handler om to personer, der e-mailer anonymt med hinanden og derigennem forelsker sig i hinanden. Joe (Hanks) ejer en stor boghandlerkæde og forelsker sig på nettet i Kathleen (Ryan), der ejer en uafhængig boghandel. Ingen af dem ved, at han er ved at overtage hendes forretning.

LÆS OGSÅ   Tobias Lindholms 'The Good Nurse' får vild start

Premiere på Netflix d. 27. maj.

delivery filmDelivery
Delivery er en morsom og hjertevarm rejse ind i en verden af stand-up comedy, fortalte fra perspektivet af Mark Myers, en ængstelig vordende far. Filmen følger Mark og tre venner som de forbereder at forsøge stand-up for første gang, midt i kaos af deres personlige liv, der giver emnerne fødsel og død nye dimensioner.

Premiere på Netflix d. 31. maj.

Nedenstående film kommer snart på Netflix Danmark, men der foreligger ingen konkret premieredato. Hold øje med Flixfilm.dk for at finde ud af hvornår de er tilgængelige på streamingtjenesten.

enemy filmEnemy
Enemy er en canadisk/spansk psykologisk thriller, der tager udgangspunkt i en kedelig akademiker, som ser sin dobbeltgænger i en film, hvorefter han begynder en eftersøgning, der fører ham til en birolleskuespiller med nøjagtigt samme udseende. Filmen, som har Jake Gyllenhaal i hovedrollen, har vundet flere priser ved anerkendte filmfestivaler.

Kommer snart på Netflix.

ant bully filmThe Ant Bully (Myremobberen)
I denne animationsfilm er den 10-årige Lucas træt af at blive mobbet af de andre fra skolen, men han elsker at drille myrerne i sin have. Myrerne er trætte af Lucas drilleri og derfor formindsker myrerne ham, så han bliver lille som en myre. Blandt de originale stemmer finder man Julia Roberts, Nicolas Cage og Meryl Streep.

Kommer snart på Netflix.

maid in manhatten filmMaid in Manhatten
Det slår gnister, da stuepigen Marissa og politikeren Christopher støder på hinanden på et fornemt hotel i New York. Problemet er, at han tror, hun er gæst på hotellet, hvilket ender med at skabe store problemer. Maid in Manhattan er en romantisk komediefilm med Jennifer Lopez og Ralph Fiennes i hovedrollerne.

Kommer snart på Netflix.

kuglen sphere filmSphere (Kuglen)
Dustin Hoffman, Sharon Stone, og Samuel L. Jackson spiller hovedrollerne i denne science fiction film hvor et hold videnskabsfolk begynder at undersøge et rumskib, der er landet på havets bund. Men da de kommer ind i skibet opdager de, at det indeholder en mystisk kugle, og kort efter begynder der at ske uforklarlige ting blandt gruppen.

Kommer snart på Netflix.

coherence filmCoherence
I science fiction filmen Coherence mister et nabolag strømmen da en komet passere deres hus. De fire par, som er samlet til et middagsselskab, undrer sig dog over et nærliggende hus, hvor lyset fortsat er tændt, hvorefter de beslutter sig for at undersøge det. Filmen har modtaget mange roser og blev bl.a. vist på filmfestivalen CPH PIX sidste år.

Kommer snart på Netflix.

very good girls filmVery Good Girls
En dreng fra Brooklyn tester båndet mellem to venner fra college, som har indgået en pagt om at miste deres mødom i løbet af sommeren, men det bliver ikke nemt da de begge bliver forelsket i den samme dreng. Dakota Fanning (War of the Worlds) og Elizabeth Olsen (Avengers: Age of Ultron, Captain America: Civil War) har hovedrollerne i denne dramafilm fra 2014.

Kommer snart på Netflix.

Vi opdaterer listen efterhånden som vi får flere information om kommende film og serier.

Bemærk venligst, at der kan ske ændringer i ovenstående premieredatoer.20 kommentarer til Netflix nyheder i maj

 1. Marie - kl. 11:11, 08-05-2015:

  Og hvornår kommer 2sesson af The Fall? Forstår ikke det skal tage så lang tid?!!?

 2. Flixfilm - kl. 11:13, 08-05-2015:

  Hej Marie,

  Du har ret – det er underligt den ikke er kommet på Netflix Danmark endnu. Men vi har desværre ikke modtaget nogen premieredato fra Netflix endnu, så vi må vente og se.

 3. Nicki - kl. 12:08, 08-05-2015:

  Trist der ikke er listet nogle opdateringer til serier såsom The Walking Dead 🙁 4. Marianne - kl. 12:42, 08-05-2015:

  Er der nogen der ved, om der snart kommer nye afsnit af Elementary?

 5. Elisabeth - kl. 13:46, 08-05-2015:

  Og hvad med Californication sæson 6 og 7? og hvad med Under The Dome sæson 2? Krydser fingre…!

 6. Anja - kl. 17:07, 11-05-2015:

  Hvornår kommer sæson 7 af sons of anarchy? Synes jeg kigger forgæves efter den måned efter måned. 25. april har jeg det være nævnt flere steder…. Status? 🙂

 7. Conny - kl. 09:47, 13-05-2015:

  Tilslutter mig Anja’s spørgsmål, og venter i spænding ?

 8. Flixfilm - kl. 09:52, 13-05-2015:

  Hej alle,

  Vi offentliggører kommende premieredatoer så snart vi modtager dem fra Netflix – Det er dermed ikke noget vi blot holder hemmeligt. Vi har desværre intet nyt vedrørende Sons of Anarchy, Californication, Elementary, The Walking Dead eller Under the Dome. Følg med her på siden eller Facebook hvor vi poster oplysninger så snart vi modtager dem.

 9. Saigon - kl. 16:35, 13-05-2015:

  den 25.april var releasedatoen for Sons of Anarchy sæson 7 på dvd i norden.

 10. Jeanette - kl. 22:14, 15-05-2015:

  Hvorfor er Hawaii Five-O lige pludselig væk fra Netflix, havde ellers regnet med at der snart ville komme flere sæsoner på.

 11. Jacob - kl. 20:13, 18-05-2015:

  Ja, det var godt nok ikke længe, at Hawaii Five-O var at finde på Netflix. Virkelig irriterende, når man bliver glad for en serie, at den så bare forsvinder. Øv!!!!!

 12. Malene - kl. 16:59, 20-05-2015:

  Hvornår kommer Homeland sæson 4 ?

 13. marco - kl. 10:41, 21-05-2015:

  Ja, de kunne godt skrive slut dato på en serie eller film.
  Det er noget Pis de bare forsvinder. Specielt nå man lige tænke , jeg set lige den serie færdig og så vil jeg se den der serie. Og nå man så vil igen med den, er den bare væk igen. Hvis de meldt slut datoer ud kunne man jo starte med den serie som har slut dato først og så viste man om man har travlt med at se den serie man gerne vil se.

 14. Emil - kl. 19:55, 22-05-2015:

  Hvorfor er hawaii five o pludselig forsvundet var i gang med 2 sæson. Kommer den igen og kommer der flere sæsoner.

 15. Anders - kl. 18:07, 23-05-2015:

  Hva med serien teenwolf kommer der snart en ny. Sæson af det samt Falling skaies

 16. sabrina - kl. 11:59, 28-05-2015:

  hej hvornår kommer the vampire diaries sæson 5 i på netflix når den er kommet på dvd. hvornår kommer pretty little liars sæson 4 har gik i flere måneder efter dem

 17. Pernille - kl. 23:41, 31-05-2015:

  Hvorfor er Hawaii 5 o blevet fjernet ?? Kommer true blod på netflix ?

 18. Mette - kl. 12:36, 26-07-2015:

  Hvorfor svarer i ikke på spørgsmålene vedrørende Hawaii five-0?

 19. Henrik - kl. 20:54, 01-08-2015:

  Husk nu venner at Flixfilm intet har med Netflix at gøre, Flixfilm er lidt lige som Nyhederne på TV2 de bringer blot nyheder om TV serier, film med mere

 20. Jens - kl. 19:38, 15-05-2016:

  Hi
  Har ledt forgæves efter Operation Argo, er den taget af plakaten, ell. findes den under en anden titel(på dansk) maaske??
  Takker for svar
  mvh
  Jens

Skriv kommentar