Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix nyheder i marts

Netflix nyheder i marts

02/03/2015 | Flixfilm

I marts kan man se frem til en helt masse nyheder på Netflix Danmark. Glæd dig bl.a. til de to nye original serier fra Netflix; Unbreakable Kimmy Schmidt og Bloodline. Herudover er der masser af underholdning med How To Train Your Dragon 2, Godzilla og Donnie Brasco.

Der kommer også nye episoder af de populære serier White Collar og New Girl, samt en helt ny serie: Sleepy Hollow.

Se alle de kommende film og serier herunder – se endnu flere i bunden af artiklen;

iron man 2 film netflixIron Man 2
I Iron Man 2 trækker Robert Downey Jr. endnu en gang i udrustningen, da den skruppelløse våbenproducent Justin Hammer går sammen med en kynisk, russisk fysiker (Mickey Rourke), og derfor er det op til Iron Man og hans ven, oberstløjtnant James Rhodes (Don Cheadle), at stoppe dem inden en hær af robotter går amok.

Artiklen fortsætter under annoncen

Premiere 4. marts.

spy game film netflixSpy Game
Brad Pitt og Robert Redford spiller overfor hinanden i denne nervepirrende action-thriller fra 2001, hvor en garvet spion tager på sin karrieres farligste mission og opdager, at hans tidligere efterfølger er taget til fange og vil blive henrettet inden for 24 timer i Kina, hvis ikke har bliver fragtet ud af landet.

Premiere 4. marts.

sleepy hollow serie netflixSleepy Hollow – Sæson 1
I denne moderne serie af den klassiske Halloween historie fra 1810 og Tim Burtons film fra 1999, følger man soldaten Ichabod Crane (Tom Mison), som under den amerikanske revolution bliver dræbt efter et møde med en mystisk hovedløs rytter. 250 år efter vågner Crane dog op igen og må indfinde sig i det moderne samfund.

Premiere 6. marts.

unbreakable kimmy schmidt serie netflixUnbreakable Kimmy Schmidt
Tina Fey og Robert Carlock, executive producere på 30 Rock, kommer med en ny sjov komedieserie, hvor Kimmy (Ellie Kemper fra The Office og Brudepiger) reddes fra en dommedagskult og begynder et nyt liv som barnepige hos en rig kvinde (Jane Krakowski fra 30 Rock) i New York.

Premiere 6. marts.

white collar serie netflixWhite Collar – Sæson 4 & 5
For at undgå at komme i fængsel vælger den særdeles velklædte og sofistikerede bondefanger Neal Caffrey at hjælpe FBI-agenten Peter Burke (Tim DeKay) med at fange andre velklædte tyve, men han har et skjult motiv. Der findes kun 3 sæsoner af White Collar på Netflix, men snart kommer altså både sæson 4 og 5.

Premiere 10. marts.

sådan træner du din drage 2 film netflixHow To Train Your Dragon 2 (Sådan Træner Du Din Drage 2)
I denne efterfølger fra DreamWorks Animation udforsker Hikke og Tandløs øen Berk hvor alt ånder fred og rod. Men det er kun på overfladen, for de to gør hurtigt en chokerende opdagelse som kan true vikingerne. De opdage en mystisk dragerytter, men er denne dragerytter en ven eller fjende af de andre på øen?

Premiere 11. marts.

thin red line film netflixThe Thin Red Line
I denne stemningsmættede og stjernespækkede krigsfilm om kampen om Guadalcanal i 1942 under 2. Verdenskrig, knyttes en gruppe soldater tæt sammen, mens de hver især kæmper med krigens blodige rædsler. Se bl.a. George Clooney, Sean Penn, Nick Nolte og Woody Harrelson i denne gribende filmen.

Premiere 11. marts.

new girl serie netflixNew Girl – Sæson 3
Zooey Deschanel er tilbage som Jessica i endnu en sæson af komedieserien, hvor hun er flyttet ind hos tre single fyre efter selv at være blevet droppet af en kæreste. Alle beboerne hjælper derfor hinanden med at finde nye kærester, men i sæson 3 finder Jess og Nick ud af, at det ikke er helt så nemt at bo sammen, som de troede.

Premiere 13. marts.

men in black film netflixMen in Black
En cool gadebetjent (Will Schmidt) sættes sammen med en erfaren agent (Tommy Lee Jones) fra regeringen for at overvåge rumvæsner, der bor på Jorden uden for offentlighedens søgelys og lever blandt menneskene. Men in Black udkom i 1997 og blev en af de største biografsuccesser det år.

Premiere 15. marts.

spider-man 2 film netflixSpider-Man 2
Tobey Maguire er tilbage som edderkoppemanden og Peter Parker i denne superheltefilm. Peter er træt af at leve et dobbeltliv og lægger sin superhelteidentitet på hylden, men vil han fortryde, når en mangearmet skurk hærger New York og hvad med den smukke Mary Jane Watson (Kirsten Dunst), som han har et kærligt forhold til?

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Troll'

Premiere 18. marts.

engle og dæmoner film netflixAngels & Demons
Dette er filmatiseringen af Dan Browns populære roman af samme navn med Tom Hanks i hovedrollen, hvor embedsmænd i den katolske kirke tilkalder en symboltyder til at hjælpe med at forpurre et angreb på Vatikanet fra et hemmeligt selskab, som søger hævn. De to danske skuespillere Thure Lindhardt og Nikolaj Lie Kaas medvirker også i filmen.

Premiere 18. marts.

age of innocence film netflixThe Age of Innocence
Martin Scorsese har lavet denne dramafilm om en fin New Yorker, der er forlovet med en passende, kultiveret kvinde, som sætter samfundets normer på en prøve, da hendes fristende kusine dukker op. Se bl.a. Daniel Day-Lewis, Winona Ryder og Michelle Pfeiffer i denne anmelderoste film.

Premiere 18. marts.

donnie brasco film netflixDonnie Brasco
Donnie Brasco, en sand beretning, om FBI-agenten, Joe Pistone (Johnny Depp) der på en undercover mission, under navnet Donnie Brasco, når ind i hjertet af den amerikanske mafia. Det bliver en af de mest succesfulde muldvarpeoperationer nogensinde, men de personlige omkostninger er store.

Premiere 18. marts.

karate kid film netflixThe Karate Kid
Da Dre flytter til Beijing i Kina med sin mor, bliver han mobbet, så han får undervisning af en mester i kampsport i denne genindspilning af klassikeren fra 1984. Jaden Smith og Jackie Chan har i hovedrollerne i Karate Kid, mens Will Schmidt har produceret filmen i samarbejde med hans kone Jada Pinkett Smith.

Premiere 18. marts.

3 ninjas kickback film netflix3 Ninjas: Kick Back
De tre ninjaer Rocky, Colt og Tum Tum vender tilbage i denne efterfølger til den originale film fra 1994, for at forsvare deres bedstefar og deres helt (Hulk Hogan) mod en flok dumme bøller, som er ude efter en særlig dolk, som deres bedstefar gemmer på. Filmen er perfekt til drenge og andre interesserede i alderen fra 11 år.

Premiere 18. marts.

magic school bus børn netflixThe Magic School Bus
Tag med frk. Flimmer og den magiske skolebus og alle eleverne på ture ud i rummet, under havet, gennem en myretue – ja selv ind i menneskekroppen! TV-serien om Den Magiske Skolebus revolutionerede børne tv i 1990’erne gennem en unik og kraftfuld blanding af underholdning og naturvidenskab.

Premiere 19. marts.

bloodline serie netflixBloodline
Familien Rayburn betragtes som hårdtarbejdende samfundsstøtter i Florida Keys, men de har en grusom fortid. Da familiens sorte får kommer hjem i anledning af 45-års jubilæet for forældrenes hotel, truer han med at afsløre familiens mørke hemmeligheder og sætter dermed sine søskendes loyalitet på spidsen.

Premiere 20. marts.

godzilla film netflixGodzilla
Godzilla stiger of fra dybet endnu en gang i denne spektakulære genindspilning af den klassiske japanske monstersaga, som havde premiere i 1954, der endnu en gang takket være menneskehedens videnskabelige arrogance truer selve vores eksistens. Bryan Cranston (Breaking Bad) og Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass) medvirker i denne genindspilning fra 2014.

Premiere 22. marts.

ai artificial intelligence film netflixA.I. Artificial Intelligence
Steven Spielbergs science fiction film fra 2001 handler om en robotbarn, som erstatter et komalagt menneskebarn i en familie. Robotten er unik ved at den kan have følelser. Når menneskebarnet vågner op fra sin koma, begynder der at opstå konkurrence imellem robotten og det rigtige menneskebarn.

Premiere 25. marts.

Udover ovenstående, får følgende film også snart premiere på Netflix Danmark;
Snatch, Are We There Yet?, The Prestige, Black Point, Born To Raise Hell, Gnomeo and Juliet, The Ugly Truth, Mona Lisa Smile, 21, True Grit, The Forgotten, Batman & Robin, Panic Room og Grown Ups.

Bemærk venligst, at der kan ske ændringer i ovenstående premieredatoer.11 kommentarer til Netflix nyheder i marts

 1. Malene - kl. 21:16, 02-03-2015:

  Hej netflix

  Er blevet helt vild med serien Teen Wolf, og er så noget til det punkt at jeg er blevet færdig med 1 og 2 sæson.. Og ville rigtig gerne have resten af sæsonerne på netflix. Håber det sker☺️

 2. Poul Johannsen - kl. 21:44, 02-03-2015:

  Hej

  Hvor er sæson 4 af The walking dead??

 3. jensen - kl. 07:48, 03-03-2015:

  Det her er ikke netflix og de har ingen indflydelse på, hvilke film og serier der tilføjes… 4. Dannie - kl. 11:04, 03-03-2015:

  Kunne godt tænke mig at vide hvornår Serie 8 af Doctor Who bliver lagt på Netflix. Ud over det så mangler fire Specials i slutningen af Serie 4: “Planet of the Dead”, “The Waters of Mars”, “The End of Time, del 1”, “The End of Time, del 2”. Disse er de afgørende sidste episoder fra David Tennant’s æra som Doktoren.

 5. Pretty little liers sæson 4 og 5 - kl. 21:39, 09-03-2015:

  Hey hvor blive de sidste sæsoner af det vat en spændende slutning øv selv at skulle købe serien til 500 kr øv

 6. Jonas - kl. 22:19, 13-03-2015:

  Hvornår kommer der nogle flere doktor WHO serie

 7. Pernille - kl. 20:23, 16-03-2015:

  hvornår kommer det nye sæsoner af pretty little liars???

 8. joan - kl. 23:10, 16-03-2015:

  Hvornår kommer der ny afsnit af bonens

 9. Karina - kl. 16:46, 09-04-2015:

  Hvornår kommer sæson 2 om Elementary?

 10. Julie - kl. 13:53, 08-05-2015:

  hey! hvornår kommer resten af sæson 3 (Teen Wolf)? har ventet en evighed!

 11. Emilie - kl. 07:42, 02-06-2015:

  Hej.
  Hvornår kommer sæson 4,5 og 6 ud af prettty little liars?

Skriv kommentar