Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix nyheder på Facebook

Netflix nyheder på Facebook

13/09/2013 | Flixfilm

netflix facebook dkVidste du, at du kan få nyheder om nye film og serier på Netflix direkte på Facebook? Flixfilm er stærkt repræsenteret på de sociale medier og flere gange ugentligt leverer vi relevante nyheder om Netflix generelt, informationer om kommende titler og selvfølgelig opdateringer om de nye film og serier som kan ses på streamingtjenesten.

Flixfilm holder øje med de nyeste film og serier på Netflix Danmark, Netflix USA og Netflix Holland. Så hvis du udover at have Netflix Danmark, ligeledes benytter den amerikanske Netflix, kan du med fordel vælge at følge Flixfilm.us på Facebook. Du vil hermed få opdateringrt om de nyeste film og serier på Netflix USA direkte på Facebook. Hvis du ønsker, at følge med i nyhederne fra Netflix Holland kan du også følge Flixfilms.nl. Herunder finder du links til vores forskellige Facebook-sider;

LÆS OGSÅ:   Netflix køber komedie med Kim Kardashian

Netflix Danmark: Følg Flixfilm.dk på Facebook.

Netflix USA: Følg Flixfilm.us på Facebook.

Netflix Holland: Følg Flixfilms.nl på Facebook.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix er verdens største streamingtjeneste med mere end 38 millioner medlemmer i 40 lande. På Netflix findes der over en milliard timers tv-serier og film, og nu også eksklusive serier som House of Cards, Orange is the New Black og Hemlock Grove.
1 kommentar til Netflix nyheder på Facebook

  1. dragan - kl. 16:14, 28-05-2014:

    kontagt mig har ikkke undertekster

Skriv kommentar