Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix offentliggører premieredato for Narcos; ny thrillerserie om Pablo Escobar

Netflix offentliggører premieredato for Narcos; ny thrillerserie om Pablo Escobar

26/06/2015 | Flixfilm

I dag har Netflix offentliggjort, at den nye originalserie Narcos, der er baseret på en sand historie om narkobaronen Pablo Escobar, får premiere d. 28. august eksklusivt på Netflix. I samme anledning har Netflix udsendt en teaser-trailer, som kan findes nederst i artiklen.

Narcos fortæller den fascinerende historie om USA og Colombias forsøg på at bekæmpe den berygtede Pablo Escobar og Medellin-kartellet i 1980’erne, samt den store indsats fra de forskellige 727508a2-4da6-43ec-8355-5b93ed66d64dpoliti- og efterforsknings-styrker, som prøver at få kontrollen med den brutale og blodige konflikt. Medellin-kartellet var en af de rigeste og mest brutale forbryderorganisationer i moderne tid. Narcos viser endvidere en række forskellige parter – advokater, politikere, militær, politi og civile – der mødes i et forsøg på at styre verdens stærkeste råvare: kokain.

Serien genforener skaber og instruktør José Padilha (Elite Squad, RoboCop) med den brasilianske skuespiller Wagner Moura (Elite Squad, Elysium), der spiller den berygtede Pablo Escobar, og Boyd Holbrook (Gone Girl) og Pedro Pascal (Game of Thrones), som spiller narkotika-agenterne Steve Murphy og Javier Peña.

LÆS OGSÅ:   'Sweet Tooth' sæson 2 kommer i næste måned

Serien byder også stærke præstationer af colombianske Juan Pablo Raba (El corazon del oceano), den britiske teaterstjerne Joanna Christie (Once) og mexikanske Stephanie Stigman (Spectre), samt den colombianske skuespiller Manolo Cardona (Covert Affairs).

Artiklen fortsætter under annoncen

Eric Newman (Children of Men), Doug Miro og Carlos Bernard (Sorcerer’s Apprentice), samt Chris Brancato (Hannibal) er executive producere på Narcos.

Alle 10 episoder af Narcos kan ses på Netflix Danmark fra d. 28. august.Skriv kommentar