Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix: Offline-mode kommer aldrig

Netflix: Offline-mode kommer aldrig

17/12/2014 | Flixfilm

netflix logoFlere streamingtjenester har i en længere årrække tilbudt deres kunder at downloade film og serier, således disse stadig kan ses selvom der ikke er nogen internetforbindelse tilgængelig. Flere har dermed spået, at Netflix var på vej med en lignede funktion, men forleden meddelte den amerikanske streamingtjeneste at sådanne en funktion aldrig kommer til at ske.

Årsagen til at Netflix ikke vil gøre det muligt at downloade indhold således dette kan ses offline er, at det blot er en midlertidig løsning. Det fortæller Cliff Edwards, Director of Corporate Communications and Technology hos Netflix til TechRadar.

Netflix forventer, at internettet i løbet af fem år udvikler sig så meget, at der er Wi-Fi tilgængelig de fleste steder og man dermed ikke har behov for at downloade film og serier.

LÆS OGSÅ   'The Blacklist' sæson 9 får premieredato

I stedet for at implementere en offline-løsning har Netflix valgt, at satse på originalt indhold, hvoraf mere end 20 nye serier er på vej, den superhøje billedekvalitet 4K og flere platforme til at se streamingtjenesten.

Artiklen fortsætter under annoncen

TechRadar pointerer dog, at man aldrig skal sige aldrig, men at det i dette tilfælde ikke lader til at Netflix er interesseret i en offline-løsning.1 kommentar til Netflix: Offline-mode kommer aldrig

  1. Annika - kl. 18:02, 17-12-2014:

    Trist 🙁
    Men okay, Viaplays offline duer heller ikke optimalt, for kan ikke castes.

Skriv kommentar