Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix og Charlize Theron er klar til ‘The Old Guard 2’

Netflix og Charlize Theron er klar til ‘The Old Guard 2’

30/08/2021 | Flixfilm
The Old Guard 2

test

Streamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at der kommer en fortsættelse til én af de mest sete Netflix-film nogensinde, ‘The Old Guard’.

Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Veronica Ngo og Chiwetel Ejiofor er alle klar til at gentage deres roller i ‘The Old Guard 2’.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Alt bliver dog ikke som det plejer, da instruktøren bag første film, Gina Prince-Bythewood, har valgt at overlade roret til Victoria Mahoney, som seneste var assisterende instruktør på J.J. Abrams ‘Star Wars: Episode IX -The Rise of Skywalker’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gina Prince-Bythewood meddeler dog, at hun vil følge med på sidelinien som producer.

I den første ‘The Old Guard’, blev en hemmelig gruppe udødelige krigere med Andromache (Charlize Theron) – med en mystisk manglende evne til at dø – i spidsen pludselig jaget da direktøren for en større britisk medicinalvirksomhed for øjnene op for deres udødelighed.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 11 – 2023)

Vi skrev i vores anmeldelse, at filmen bød op “vellavet action og spændende mytologi”, men vi kunne dog ikke snige os op på mere end tre stjerner.

Det var dog ikke noget som umiddelbart huede Netflix-medlemmerne for mere end 78 millioner husstande så filmen i løbet af de første fire uger.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘The Old Guard 2’ vil kunne streames.

Se ‘The Old Guard 1‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar