Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix og David Fincher arbejder på forløber til ‘Chinatown’ fra 1974

Netflix og David Fincher arbejder på forløber til ‘Chinatown’ fra 1974

19/11/2019 | Flixfilm

chinatown serie david fincherNetflix har slået sig sammen med manuskriptforfatter Robert Towne og instruktør David Fincher for at lave en serie-forløber – såkaldt prequel – til filmklassikeren ‘Chinatown’.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Robert Towne skrev det originale manuskript til ‘Chinatown’ i 1974 hvilket indbragte ham en Oscar og han vil således også skrive den nye serie.

Den amerikanske film noir ‘Chinatown’ fra 1974 er instrueret af Roman Polanski og har Jack Nicholson, Faye Dunaway og John Huston i hovedrollerne. Handlingen udspiller sig i Los Angeles i 1930’erne og følger privatdetektiven J.J. Gittes (Nicholson), der trækkes ind i en sag om byens vandforsyning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Seriens omdrejningspunkt vil også være Jake Gittes, som bevæger sig i en mindre by omringet af rigdom og korruption.

Det er umiddelbart ikke planlagt, at David Fincher skal instruere serien, blot producere, men der forhandles fortsat om at Fincher i det mindste kan stå bag kamerat på første episoder, rapportere Deadline.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 8 – 2023)

David Fincher har længe været interesseret i ‘Chinatown’ og var med til at indspille kommentarsporet sammen med Robert Towne da filmen blev udgivet på Blu-ray i 2016.

Det nye ‘Chinatown’-projekt er blot endnu et i rækken for David Fincher, som efterhånden har et større engagement med streamingtjenesten Netflix. Instruktøren startede med at lave ‘House of Cards‘ hvorefter det blev til ‘Mindhunter‘ og ‘Love, Death & Robots‘.

Han har også lige afsluttet optagelserne til sin første Netflix-film ‘Mank‘, der med Gary Oldman i hovedrollen er en såkaldt biopic – biografisk film – om manuskriptforfatteren Herman Mankiewicz, der stod bag mesterværket ‘Citizen Kane’

‘Mank’ er David Finchers første spillefilmsprojekt siden den anmelderroste ‘Gone Girl’ fra 2014.Skriv kommentar