Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix og Disney laver nye superhelte-serier

Netflix og Disney laver nye superhelte-serier

07/11/2013 | Flixfilm

disney netflix marvel dkThe Walt Disney Co. og Netflix har i dag offentliggjort et nyt eksklusivt samarbejde der betyder, at streamingtjenesten vil lave fire helt nye serier med kendte superhelte fra Marvel. Serierne, som ikke bliver animation, får premiere i 2015.

De fire serier vil basere sig på karakterne; Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist og Luke Cage. Alle serierne bliver på minimum 13 episoder og kulminerer senere i en The Defenders-miniserie hvor et dreamteam af superhelte går sammen om at klare de onde kræfter.

“Marvel’s film, såsom Iron Man og The Avengers, er enorme favoritter på vores streamingtjeneste i hele verden. Ligesom Disney, er Marvel et kendt og elsket brand” udtaler Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix. “Vi er meget begejstrede for at samarbejde med Disney og Marvel, om dette helt unikke og kreative projekt.”

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Atlas'

“Denne aftale er helt unik i sit omfang og størrelse, og styrker vores forpligtelse til at levere Marvel’s indhold på tværs af alle platforme. Netflix tilbyder en utrolig platform for den slags historiefortællinger, der er Marvels specialitet,” siger Alan Fin, direktør for Marvel Entertainment.

Aftalen gælder i flere år og man vil kunne se de første superhelte-serier på Netflix Danmark i starten af 2015. I 2009 købte The Walt Disney Co. forlaget Marvel Entertainment.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar