Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix og Guillermo del Toro laver ny ‘Pinocchio’

Netflix og Guillermo del Toro laver ny ‘Pinocchio’

23/10/2018 | Flixfilm

Den Oscar-vindende filmskaber Guillermo del Toro får sin animationsfilm-debut på streamingtjenesten Netflix med en ny udgave af den klassiske historie om Pinocchio.

Det har været et livslange passionsprojekt for Guillermo del Toro, at filmatisere Pinocchio, som har foruden at instruere også vil skrive manuskriptet og producere.

Filmprojektet bekræftes i en pressemeddelelse fra Netflix.

‘Pinocchio’ bliver den første spillefilm siden instruktørens mesterværk ‘The Shape of Water’, som vandt fire Oscars til sidste års uddeling, herunder bedste instruktør og bedste film.

Genfortællingen af den klassiske fortælling om Pinocchio i Italien i 1930’erne vil blive stop motion animeret og byde på rigelige mængder musik, lyder det fra Guillermo del Toro.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rygter mener at vide, at filmen bliver meget mørkere end hvorledes den udspillede sig i den nok mest populære filmatisering nogensinde; Disney-filmen fra 1940.

Det er ikke første gang, at Guillermo del Toro, som slog sit navn fast med Pan’s Labyrinth og Pacific Rim, samarbejder med Netflix. Han er også hovedmanden bag den Emmy-vindende animationserie ‘Trollhunters’, der er blevet afsløret som værende en del af en trilogi kaldet ‘Tales of Arcadia‘.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

Det næste kapitel i trilogien ‘3Below’, får verdenspremiere den 21. december, mens sidste kapitel ‘Wizards’ lander på streamingtjenesten i 2019.

Foruden ovenstående er den mexikanske filmskaber også ved at lave horror-serien ‘10 After Midnight‘ til Netflix, som vil byde på dystre historier – den ene mere skrækindjagende end den anden.

Om filmen ‘Pinocchio’ udtaler Guillermo del Toro; “Ingen kunstform har påvirket mit liv og mit arbejde mere end animation og ingen karakter i historien har haft så dybt en personlig forbindelse til mig som drengen, der er lavet af træ. Jeg har ønsket at lave denne film så længe jeg kan huske.”

Det forventes, at ‘Pinocchio’ får premiere på Netflix Danmark i 2019 eller i begyndelsen af 2020.
2 kommentarer til Netflix og Guillermo del Toro laver ny ‘Pinocchio’

  1. Filmmand - kl. 14:39, 23-10-2018:

    Spændende! Det plejer aldrig at helt galt når Guillermo er ombord – bortset fra Crimson Peak!! Der burde han have sagt stop. Fatter ikke at han stod bag den skuffelse 🙁

  2. Don - kl. 16:33, 30-10-2018:

    Tror du må skift brugernavn hvis du mener at Crimson Peak ikke er god.

Skriv kommentar