Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix og House of Cards vinder Emmy Awards

Netflix og House of Cards vinder Emmy Awards

23/09/2013 | Flixfilm

house-of-cards-danmark-netflix-gratisForleden blev de prestigefyldte Emmy Awards uddelt ved et storslået show i Los Angeles. Netflix var ved prisuddelingen stærkt repræsenteret med hele 14 nomineringer fordelt på serierne House of Cards, Hemlock Grove og Arrested Development.

Netflix vandt i alt 3 priser som alle tilfaldt den politiske serie House of Cards. Serien var på forhånd nomineret til 9 priser, men instruktør David Fincher og resten af holdet bag House of Cards kunne gå hjem med priserne Outstanding Directing for a Drama Series, Outstanding Casting for a Drama Series og Outstanding Cinematography for a Single Camera Series. Den sidste tilfaldt endda danskeren Eigild Bryld som har stået for optagelsen af House of Cards.

House of Cards var ligeledes nomineret til prisen Outstanding Drama Series hvor den skulle kæmpe mod Breaking Bad, Mad Men, Homeland, Game of Thrones og Downtown Abbey. Her endte Breaking Bad dog med at løbe med prisen. Serien har dog tidligere været nomineret til Emmy Awards, men har aldrig vundet en pris og da det er sidste år at Breaking Bad løber over skærmen, var det ventet at serien ville vinde årets pris.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 45 – 2021)

Kevin Spacey og Robin Wright fra House of Cards og Jason Bateman fra Arrested Development var også nomineret for deres hovedrolle-præstationer, men de måtte dog alle gå tomhændet hjem. Det samme måtte holdet bag serien Hemlock Grove.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom Netflix og deres serier ikke vandt majoriteten af priserne, så er det alligevel historisk at en streamingtjeneste løber med nogle statuetter. Det var nemlig første gang at en streamingtjeneste var repræsenteret i feltet og flere kritikere mener derfor at nomineringerne var med til at blåstemple Netflix som en seriøs spiller på serie-markedet.    Skriv kommentar