Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix og TV 2 laver ny sæson af ‘Rita’

Netflix og TV 2 laver ny sæson af ‘Rita’

27/08/2019 | Flixfilm

rita sæson 5 netflix danmarkDen danske komedieserie ‘Rita’, om den enlige mor og folkeskolelærer af samme navn, vender tilbage med en femte sæson i 2020.

Det skriver TV 2 og Netflix i en pressemeddelelse.

Optagelserne til den nye sæson begynder senere på året og serien har igen Mille Dinesen i hovedrollen som den politisk ukorrekte lærer

Den amerikanske streamingtjeneste er med til at producere femte sæson – præcis som det var tilfældet med fjerde sæson – og har dermed streamingrettighederne til serien. ‘Rita’ kan streames på Netflix over hele verden.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med at lave en ny sæson af ‘Rita’, og det er skønt endelig at kunne fortælle det. Jeg mærker stadig en meget stor interesse for serien fra både danske og internationale fans, som jeg er i kontakt med, og så er Rita bare sådan en skøn kvinde, som jeg holder virkelig meget af at spille, siger Mille Dinesen.

LÆS OGSÅ   'A Beautiful Life' med Christopher har fået premieredato

Udover Mille Dinesen i rollen som Rita, bliver det blandt andet også til et gensyn med resten af det velkendte cast, nemlig Lise Baastrup (Hjørdis), Ellen Hillingsø (Helle), Carsten Bjørnlund (Rasmus), Peter Gantzler (Niels) og Nikolaj Groth (Jeppe).

‘Rita’ tonede første gang frem i sin ternede skjorte, cowboybukser og lange støvler i 2012 og blev sidst set i 2017, hvor sæson fire rullede over skærmen.

Der er ikke blevet oplyst en nærmere premieredato på ‘Rita’ sæson 5 – andet end at det bliver i 2020.

Se ‘Rita‘ på Netflix Danmark.3 kommentarer til Netflix og TV 2 laver ny sæson af ‘Rita’

  1. Søren - kl. 14:38, 21-02-2020:

    Jeg er glad for at der kommer rita final sæson det er dejlig ?

  2. Lærke - kl. 21:21, 13-05-2020:

    Hvornår vil den komme ud på netflix?

  3. sabina2740 - kl. 17:36, 29-05-2020:

    hvad tid starter det

Skriv kommentar