Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix: Om 5 år har alle 4K Ultra HD

Netflix: Om 5 år har alle 4K Ultra HD

07/05/2014 | Flixfilm

ultra 4k hd netflix dk danmarkNetflix har nu officielt lanceret 4K Ultra HD indhold på streamingtjenesten. Netflix forventer dog ikke, at Ultra HD vil være mainstream blandt befolkningen før om 5 år. Til den tid forudser Netflix, at alle tv i handlen vil kunne vise det nye format. Dermed skal man nok heller ikke forvente, at udvalget af 4K titler bliver overvældende før om nogle år.

Der er indtil videre kun tale om enkelte film og serier i 4K Ultra HD, heriblandt Netflix-serien House of Cards, vel og mærke kun sæson 2, og et par naturprogrammer. Senere på året kommer den populære serie Breaking Bad også på Netflix i den superhøje opløsning. Det forventes dog, at de kommende Netflix-serie som Orange Is the New Black og Hemlock Grove også vil blive tilgængelige i 4K Ultra HD.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 23 – 2022)

For at kunne se Netflix i den utrolige billedkvalitet anbefaler film-tjenesten, at man har en internetforbindelse på mindst 20 mbps. Herudover kræver det også at man har et tv fra Samsung, Sony, LG, eller Vizio, som har teknologien til at vise 4K Ultra HD.

Analytikere forventer, at der i år vil blive solgt omkring 1 mio. fladskærme, som kan vise Ultra HD. Salget skulle dog stige betragteligt til næste år vurderes det.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar