Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix opgiver ‘Friends from College’ efter to sæsoner

Netflix opgiver ‘Friends from College’ efter to sæsoner

24/02/2019 | Flixfilm

Friends from College droppet netflix aflyst sæson 3Streamingtjenesten Netflix har besluttet at trække stikket på komedieserien ‘Friends from College’, som indtil nu er udkommet i to sæsoner.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

I serien fulgte man en gruppe venner, der gik på Harvard sammen, og som nu bari 40’erne og både arbejdsmæssigt og privat oplevede både succes og mangel på samme.

Første sæson af ‘Friends from College’ havde premiere i 2017 og blev modtaget med blandede anmeldelser, så det var en overraskelse da Netflix blot en måned efter kunne annoncere, at en ny sæson var i støbeskeen.

Efter premieren på sæson 2, som landede i begyndelsen af 2019, har Netflix altså nu erkendt, at de ikke vil gå videre med en tredje sæson.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Rebel Moon — Part Two: The Scargiver'

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien havde en lang række stjerner som Keegan-Michael Key (‘Key & Peele’), Cobie Smulders (‘How I Met Your Mother’), Annie Parisse (‘The Following’), Nat Faxon (American Dad’) og Jae Suh Park (‘The Big Short’) på rollelisten.

‘Friends from College’ er en original serie fra Netflix og man skal dermed ikke frygte at serien vil forsvinde fra streamingtjenesten trods aflysningen. Man kan derfor roligt kaste sig over de to sæsoner, som er tilgængelige på Netflix.

Se ‘Friends from College’ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar