Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix opgiver Marco Polo

Netflix opgiver Marco Polo

13/12/2016 | Flixfilm

Den berømte opdagelsesrejsende Marco Polo har været ude på sit sidste eventyr, da Netflix har besluttet at droppe serien efter to sæsoner.

Det bekræfter streamingtjenesten til det amerikanske medie Deadline.

Marco Polo havde premiere på Netflix i 2014 hvor den skabte megen opmærksomhed grundet seriens høje budget og historie. Derfor blev serien fornyet med yderligere en sæson, som dog ikke formåede at skabe den store furore ved premieren. Derfor har Netflix valgt ikke at lave en tredje sæson.

“Vi vil gerne takke vore partnere på Marco Polo fra skuespillerne, hvis præstationer var i verdensklasse; til de engagerede producenter, herunder John Fusco, Dan Minahan, Patrick Macmanus, der lagde deres hjerter i serien; og selvfølgelig Harvey, David og vores venner på TWC (The Weinstein Co.), som var vores samarbejdspartnere fra start til slut,” udtaler Cindy Holland, Netflix VP af Original Content.

LÆS OGSÅ   Den danske film 'Kærlighed for voksne' får premieredato

Artiklen fortsætter under annoncen

Udmeldingen fra Netflix kommer ikke som den store overraskelse, da der i en bemærkelsesværdig lang periode har været stille omkring serien, til trods for at Marco Polo sæson 2 havde premiere helt tilbage i juli 2016.

Streamingtjenesten har dog holdt liv i håbet ved at holde aktiviteten igang på de Marco Polo-fokuserede sociale medier helt indtil det sidste, men dette var åbenbart ikke nok til at redde serien.

Marco Polo er ikke den første serie som Netflix har droppet. Streamingtjenesten har tidligere givet dødsstødet til Hemlock Grove, Lilyhammer og Bloodline.

Se Marco Polo sæson 1 og 2 på Netflix Danmark.3 kommentarer til Netflix opgiver Marco Polo

  1. Brian - kl. 16:43, 13-12-2016:

    Jeg må indrømme at jeg er ked af det. Men “all good things must come to an end”.

  2. Steen - kl. 23:02, 13-12-2016:

    Jeg må da oså sige at jeg synes det var en fed serie…

  3. Biggo - kl. 12:39, 14-12-2016:

    ØV jeg synes ellers det var en super god serie!

Skriv kommentar