Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix opruster med mere indhold fra BBC

Netflix opruster med mere indhold fra BBC

31/03/2014 | Flixfilm

bbc netflix dkBritiske BBC og Netflix har udvidet deres samarbejde, således der nu er mulighed for at se endnu flere tv-serier fra den traditionsrige og respekteret tv-station på streamingtjensten. Mange af de eksisterende serier på Netflix fra BBC har derfor fået endnu flere afsnit, mens helt nye serier også er blevet tilføjet. Alle de nye programmer fra BBC kan ses på Netflix fra i dag.

Nu kan man bl.a. finde serien A Young Doctor’s Notebook på Netflix Danmark. Her spiller Jon Hamm (Mad Men) og Daniel Radcliffe (Harry Potter) doktoren Vladimir Bomgard, som befinder sig på et lille hospital i Rusland. Dr. Vladimir kommer dog ud på et sidespor og begynder at udskrive morfin til sig selv. De første fire episoder af A Young Doctor’s Notebook kan nu ses på Netflix Danmark.

Herudover kan man også se sæson 2 af den anmelderroste serie Sherlock eksklusivt på Netflix. Serien følger den berømte detektiv Sherlock (Benedict Cumberbatch) og makkeren John Watson (Martin Freeman) navigere rundt i en labyrint af kryptiske spor og dødbringende kriminelle for at finde frem til sandheden. Sæson 3 af Sherlock kommer på Netflix i begyndelsen af 2015.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 38 – 2023)

Hvis du er til fart og vilde stunts, så er der nu endnu mere indhold fra Top Gear at dykke ned i, da serien har fået flere episoder, mens de to spin-off programmer Top Gear: Best Of og Top Gear: Top Fails nu også kan ses på Netflix. Følg Jeremy Clarkson og hans hold teste de nyeste biler til deres absolutte maks i de underholdende programmer.

Af andre nyheder fra BBC på Netflix kan der nævnes Frozen Planet, Extras, Doctor Who, Top of the Lake, Call the Midwife, Luther og Louis Theroux’s Weird Weekends.

Artiklen fortsætter under annoncen

De kommende måneder kommer der mere indhold fra BBC på Netflix Danmark.
3 kommentarer til Netflix opruster med mere indhold fra BBC

 1. Cathrine - kl. 15:20, 08-05-2014:

  Det eneste nye jeg kan se netflix har tilføjet på Louis Theroux’s weird weekends er 1 afsnit?(swingers, som ikke var tilgængeligt tidligere) Hvornår kommer der mere, hvis der overhovedet gør? Man kan ikke reklamere med nye episodeR, hvis det “kun” er et enkelt afsnit?

 2. Flixfilm - kl. 23:40, 13-05-2014:

  Hej Cathrine,

  Du har helt ret mht. Louis Theroux. Det ser ud til at det kun er afsnittet Swingers som er blevet tilføjet. Det er dog Netflix som bestemmer hvorvidt der reklameres for nye episoder. Der kan meget vel komme mere på et senere tidspunkt.

 3. Jens Erik - kl. 20:12, 30-01-2016:

  Hej.
  Kan der ses Eastenders gennem Netflex, jeg kan læse i har adgang til BBC hos jer.
  Tak.
  /Jens Erik Lysdahl

Skriv kommentar