Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix opruster til Oscar-sæsonen

Netflix opruster til Oscar-sæsonen

31/08/2018 | Flixfilm

Netflix er ofte blevet udskældt for sine film, der ikke altid har været af ligeså høj kvalitet og seværdige som de originale serier streamingtjenesten er kendt for.

Nu lader det imidlertid til at Netflix har lyttet til kritikken. Streamingtjenesten har i hvert fald et imponerende line-up af spillefilm klar – Lige i tid til at komme i betragtning til nomineringer inden næste uddeling af de prestigefyldte Oscars finder sted.

Allerede i dette efterår vil Netflix har eksklusiv premiere på film fra instruktøren Alfonso Cuaron, Paul Greengrass, Joel & Ethan Coen, samt yderligere film fra Susanne Bier, Martin Scorsese, Amy Poehler, Michael Bay, Taika Waititi, J.C. Chandor m.fl.

Målet er naturligvis at én eller flere af filmene nomineres til Oscar-priser, men også at gøre antagelsen om at Netflix-film er noget skrammel til skamme.

I denne artikel kan du læse mere om de kommende film fra superinstruktørerne, som snart får premiere på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

22 July. Inst. Paul Greengrass (‘Jason Bourne’, Captain Phillips’).
Det var den 22. juli 2011 at massakren fandt sted, hvor den selverklærede højreekstremist Anders Behring Breivik skød og dræbte 67 deltagere fra en socialdemokratiske ungdomsorganisation, der holdt sommerlejr på Utøya, mens yderlige to mennesker døde under andre omstændigheder. Premiere på Netflix 10. oktober.

The Ballad of Buster Scruggs‘. Inst. Coen brothers (‘Fargo, No Country For Old Men’).
En western-antologi, der vil bestå af seks unikke og særskilte fortællinger om det vilde vesten i det gamle Amerika (billedet). Premiere på Netflix 16. november.

Roma‘. Inst. Alfonso Cuaron (‘Gravity’, ‘Children of Men’).
I ‘Roma’ følger vi Cleo, en ung husholderske (Yalitza Aparicio) hos en familie som bor i et middelklasse område af roma i Mexico City. Filmen er en kærlighedserklæring til kvinderne, der opdragede ham, og han har brugt sine barndomsminder til at skabe et livligt og følelsesladet portræt af familieproblemer og klasseforskelle under 1970’ernes politiske uro. Premiere på Netflix 14. december.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Hitler and the Nazis: Evil on Trial'

Bird Box‘. Inst. Susanne Bier (‘Hævnen’, ‘Brødre’).
Sandra Bullock (‘Gravity’, ‘Miss Congeniality’) er sat til hovedrollen i Netflix-filmen, som foregår i en nær fremtid hvor en ukendt og mystisk kraft har drevet verden ud i et kaotisk dødshelvede.

Artiklen fortsætter under annoncen

The Irishman‘. Inst. Martin Scorsese (‘Goodfellas’, ‘The Departed’)
‘The Irishman’ er baseret på virkelige hændelser, som beskrevet i bogen ‘I Heard You Paint Houses’ af Charles Brandt i 2004, som følger gangster-lejemorderen Frank “The Irishman” Sheeran, der var involveret i det angivelige mord på Jimmy Hoffa, som forsvandt i 1976 og aldrig er blevet fundet.

Bubbles‘. Inst. Taika Waititi (‘Thor: Ragnarok’, ‘Hunt for the Wilderpeople’)
En animeret stop-motion film, som fortæller historien om den ikoniske sanger Michael Jackson fra sin elsket chimpanses perspektiv.

6 Underground‘. Inst. Michael Bay (‘Armageddon’, ‘Transformers’)
Action-thriller og “høj på testosteron” med Ryan Reynolds (‘Deadpool’) i hovedrollen.

Der er dermed en helt masse kommende film fra anerkendte instruktører i vente på streamingtjenesten Netflix.
Skriv kommentar