Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix overhaler DR

Netflix overhaler DR

15/09/2021 | Flixfilm

netflix dr

For første gang har Netflix overhalet DR og er blevet den mest sete streamingtjeneste i Danmark.

Det viser dugfriske tal fra analysefirmaet Wilke, som cementerer påstanden om at Netflix er blevet en fast del af de danske hjem.

61 procent af de danske husstande havde i sidste måned et abonnement til Netflix. Det svarer til ca. 1,6 millioner hustande.

Artiklen fortsætter under annoncen

Licensbetalte DR som alle i princippet har adgang til blev omvendt kun brugt af 57 procent af befolkningen i august 2021. Dermed har danskerne mest lyst til at tilbringe tid med Netflix enorme udvalg af film og serier end public service-programmerne, som fylder hos det danske mediehus.

Kigger man på de øvrige konkurrenter og streamingtjenester i Danmark så har Netflix intet af frygte på nuværende tidspunkt.

LÆS OGSÅ   'Dahmer' rammer seertal på over 1 milliard

PÅ tredje pladsen over de mest sete streamingtjenester finder man nemlig TV 2 Play som 42 procent bruger deres tid på. TV 2 har Viaplay med 36 procent og Disney+ med 29 procent lige i hælene, viser Wilkes tal.

I begyndelsen af 2021 var DR stadig større end Netflix, men et forår og sommer med populære titler som ‘Army of the Dead‘, ‘The Dig‘, ‘Sweet Tooth‘ og ‘Shadow and Bone‘ har virkelige fået danskerne til at vende ryggen til Danmarks nationale public service-station.Skriv kommentar