Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix overvejer at købe filmselskabet bag James Bond

Netflix overvejer at købe filmselskabet bag James Bond

29/01/2020 | Flixfilm

mgm james bond netflixAlle film med den hemmelig agent James Bond kan muligvis snart streames på Netflix Danmark, da den amerikanske streamingtjeneste netop nu ligger i forhandlinger om at overtage filmstudiet Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), der står bag de populære agentfilm.

Det skriver CNBC, Slashfilm og Den of Geek.

Foruden de velsete spionfilm om 007, så ligger MGM også inde med franchises som ‘Mad Max’, ‘Rocky’, ‘RoboCop’, ‘Hobitten’, ‘The Pink Panther’ samt et utal af enkeltstående film.

Metro-Goldwyn-Mayer er ikke kun kendt for at lave storslået film, men også serier som den dystopiske ‘The Handmaid’s Tale’, som på nuværende tidspunkt kan streames på en konkurrerende streamingtjeneste.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix er dog ikke de eneste som et interesseret i at overtage det legendariske filmstudie. Den amerikanske teknologivirksomhed Apple, som sidste år lancerede deres egen streamingtjeneste Apple+, har også i gangværende forhandlinger med MGM.

Kampen om streamingkunderne er mere anspændt end nogensinde efter at Disney lancerede deres filmtjeneste i USA sidste år – som kommer til Danmark i sommeren 2020 – og derfor har trukket deres film og serier væk fra Netflix. Alle nye streamingtjenester vil tilbyde deres kunder eksklusivt indhold, og derfor er det oplagt at Netflix er interesseret i MGM, da det vil give tjenesten en masse film og serier, som ikke vil kunne se på de konkurrerende streamingtjenester.

LÆS OGSÅ   Nu kommer efterfølgeren til kontroversiel, erotisk Netflix-film; '365 Days'

Hvem der løber med de prestigefyldte streamingrettigheder til James Bond m.m. vil sandsynligvis blive afgjort efter en længere budkrig om hvem der vil ligge flest penge på bordet.

Metro-Goldwyn-Mayer og Netflix har afvist at kommentere på historien.
Skriv kommentar