Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix overvejer at vise live sport

Netflix overvejer at vise live sport

10/11/2022 | Flixfilm
Se The Last Dance på Netflix.

Der er kommet nye takter fra Netflix efter at forretningen er blevet ramt af nedgang for første gang nogensinde med blandet andet færre medlemmere og inflation.

Nye tiltag er blevet søsat, heriblandt et billigere abonnement med reklamer, men nu kigger Netflix også på at tilbyde noget nyt på indholdssiden.

Det amerikanske branchemedie Deadline, som oftest har godt styr på deres kilder, skriver nemlig, at Netflix i øjeblikket overvejer at købe visningsrettighederne til en række ligaer og sportsbegivenheder.

Aftaler om at vise tennisturneringer, samt World Surf League har været tæt på at blive indgået, men streamingtjenesten er sprunget fra i sidste øjeblik, rapporterer Wall Street Journal, som bakker historien op.

De store sportsligaer som Premier League, NFL samt begivenheder som OL og verdensmesterskaberne i fodbold er allerede på eksklusive streaming-aftaler med konkurrenter og tv-stationer, og man skal dermed umiddelbart ikke forvente, at Netflix får fat i dem i første omgang.

LÆS OGSÅ:   Spil 'Grand Theft Auto' med Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Streamingtjenesten vil hverken bekræfte eller afkræfte om de arbejder på at indgå sportsaftaler.

Netflix har dog tidligere afvist, at sport nogensinde bliver en del af indholdet og er dermed vendt på en tallerken.

I 2014 udtalte daværende Chief Product Officer hos Netflix, Neil Hunt, at de fokuserer på indhold som er interessant over længere tid og som folk har lyst til at se igen. Sport er ofte kun er interessant i et par timer hvorefter det ikke giver nogle værdi for kunderne.

Helt uinteresseret i sport er streamingtjenesten dog ikke, da den de senere år har søsat flere programrækker som ‘Formula 1: Drive to Survive‘, mens nye programmer med tennis, golf og Tour de France er på vej.
Skriv kommentar