Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix overvejer direkte streaming af shows

Netflix overvejer direkte streaming af shows

17/05/2022 | Flixfilm

direkte live circle netflix

Netflix har gennem en længere årrække hårdnakket afvist, at introducere direkte TV eller live transmissioner, da streamingtjenesten kun er interesseret i at fylde deres udvalg med indhold, som er interessant over længere tid og som folk har lyst til at se igen.

Det er for eksempel derfor at sport ikke er at finde på Netflix. Det er kun er interessant i et par timer hvorefter det ikke giver nogle værdi for kunderne, da alle som bekendt kender resultatet.

Men nu er den amerikanske streamingtjeneste tilsyneladende vendt på en tallerken.

Det amerikanske medie Deadline skriver nemlig, at Netflix netop nu barsler med at introducere live TV.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er dog ikke tale om sport transmissioner, men direkte visning af reality shows hvor man ønsker at hemmeligholde vinderen eller give seerne mulighed for at deltage og påvirke programmerne.

Det vil blandt andet give Netflix-medlemmerne mulighed for at stemme om hvem der skal sendes hjem eller lignende i programmer som ‘The Circle’ og ‘Love is Blind’ – Præcis som vi kender det fra store underholdningsshows, som sendes i den bedste sendetid på de traditionelle tv-kanaler.

LÆS OGSÅ:   Ugens nyheder på Netflix (Uge 27 – 2024)

Netflix er stadig i de tidlige overvejelser og premiere på de første live programmer ligger derfor sandsynligvis et stykke ude i fremtiden.

Streamingtjenesten beskriver ikke noget om de umiddelbare problemer med tidsforskelle, som der måtte være med direkte streame. Eftersom Netflix er en global tjeneste vil der af gode grunde være nogle medlemmer, som vil ligge under dynen mens et program sendes direkte og alle vil derfor ikke have mulighed for at se det samme tid alligevel.
Skriv kommentar