Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix overvejer download af film og serier

Netflix overvejer download af film og serier

24/04/2016 | Flixfilm

netflix logo4Streamingtjenesten Netflix har flere gange været afvisende overfor, at tillade deres medlemmer at downloade film og serier, således man kan se disse når man er offline og ikke har adgang til internettet. I et nyt interview med Reed Hastings, CEO for Netflix, er han imidlertid ikke længere afvisende og udtaler at streamingtjenesten nu overvejer funktionen.

Årsagen til at Netflix har ændret holdning skal findes i streamingtjenesten globale ekspansion. Argumentet for ikke, at have en offline-funktion har tidligere været, at Netflix forventer, at internettet i løbet af fem år udvikler sig så meget, at der er Wi-Fi tilgængelig de fleste steder og man dermed ikke har behov for at downloade film og serier, men i de nye lande hvor streamingtjenesten er åbnet er de samme betingelser ikke gældende, indrømmer Reed Hastings i et interview i forbindelse med det seneste kvartalsregnskab.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Good Nurse'

Netflix ekspanderede i årets begyndelse til 130 nye lande og blandt disse er en masse små hvor internetteknologien og Wi-Fi ikke er ligeså udbredt som på vores breddegrader. Derfor kan det give god mening, at have en download funktion i disse lande. Hvis Netflix implementerer funktionen kommer den dog sandsynligvis også de danske Netflix-medlemmer til gode.

Det er ikke endeligt besluttet om det bliver muligt at download film og serier, men nu er Netflix dog ikke længere totalt afvisende overfor funktionen som de tidligere har været.

Artiklen fortsætter under annoncenSkriv kommentar