Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix overvejer flere afsnit af Making a Murderer

Netflix overvejer flere afsnit af Making a Murderer

24/01/2016 | Flixfilm

3dDuRoNz_400x400Den kontroversielle dokumentar-serie; Making a Murderer, som har skabt overskrifter i store dele af verdenen, følges måske op af en række nye afsnit, som behandler de nye oplysninger, der bliver ved med at dukke frem. Det hentydede Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix, forleden.

– “Historien udvikler sig stadig, så vi vil helt sikkert tage et kig på det,” udtalte Ted Sarandos og hentydede til de mange spekulationer, som er opstået siden seriens premiere. Heriblandt om dokumentarseriens skabere har udeladt noget materiale, men Ted Sarandos understregede også, at intet formelt er aftalt endnu og pointerede, at Making a Murderer har været 10 år undervejs.

Making a Murderer er en 10-episoder lang dokumentarserie, som havde eksklusiv premiere på Netflix i december, og siden premieren har dokumentareren været på alles læber og i USA har over 160.000 mennesker tilmed skrevet under på, at de ønsker seriens hovedperson Steve Avery løsladt.

Dokumentarserien fortæller historien om Steven Avery, som i 1985 blev dømt for grov voldtægt og mordforsøg, men blev efter 18 år frikendt, da man ikke kunne forbinde hans DNA til gerningsstedet. Steven besluttede sig efterfølgende for at sagsøge staten for $36 milloner og dermed afsløre det korrupte politi og system. Sagen nåede dog aldrig at komme igang før journalisten Teresa Halbachs lig dukker op i Stevens baghave, hvilket sender ham tilbage i fængsel.

LÆS OGSÅ:   Netflix løfter sløret for Guy Ritchies 'The Gentlemen'-serie

Foruden bevismaterialet mod Steven Avery, så sætter Making a Murderer også fokus på det øjensynligt korrupte retsystem og anklageforløb, der har omgivet hele Avery-sagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2005 blev Steven Avery dømt for mordet på Teresa Halbach og afsoner netop nu sin livtidsstraf i fængsels uden mulighed for prøveløsladelse.

Se Making a Murderer på Netflix Danmark.
Skriv kommentar