Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix overvejer flere sæsoner af House of Cards

Netflix overvejer flere sæsoner af House of Cards

12/07/2013 | Flixfilm

house of cards season 2 netflixFørste sæson af dramaserien House of Cards blev en stor succes og produktionen af anden sæson er allerede igang. Hvornår denne får premiere er dog stadig usikkert, men det bliver nok først i starten af 2014. Nu kan vicepræsidenten for Netflix, Todd Yellin, imidlertid afsløre overfor Ekstra Bladet, at det måske ikke bliver det sidste vi kommer til, at se Kevin Spacey i rollen som Francis Underwood. For mens, at sæson 2 har været planlagt hele tiden, så overvejer Netflix også, at lave en tredje og fjerde sæson af House of Cards.

House of Cards var den første egen-produktion fra Netflix, hvis man ser bort fra samarbejdet med NRK i forbindelse med serien Lilyhammer. House of Cards sæson 1 fik en rigtig god modtagelse af medierne så det er ikke underligt, at Netflix planlægger flere sæsoner. Serien fik blandt andet 5 ud af 6 stjerner af filmsiden Filmz.

LÆS OGSÅ   'You' er tilbage med sæson 4 i 2023

House of Cards handler om Francis Underwood, spillet af Kevin Spacey, der er en mesterlig, karismatisk og hensynsløs politiker. Sammen med sin kone Claire beslutter Francis sig for at tage hævn over de øvrige politkere, da han ikke får en toppost i Washington. Serien to første afsnit er instrueret af David Fincher som også har stået bag The Social Network, Seven og Fight Club.

Se House of Cards på Netflix: Link.

Artiklen fortsætter under annoncenSkriv kommentar