Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix overvejer ny superhelte-serie med The Punisher

Netflix overvejer ny superhelte-serie med The Punisher

16/01/2016 | Flixfilm

jon bernthal netflix daredevilDet lader til at streamingtjenesten Netflix snart er klar med endnu en superhelte-serie fra Marvel. Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Både Netflix og Marvel er øjensynligt så tilfredse med Jon Bernthals portræt af The Punisher, som introduceres i den kommende Daredevil sæson 2, at de overvejer om han skal have sin helt egen serie. I så fald vil det være den sjette superhelte-serie, som realiseres på baggrund af samarbejdet mellem Netflix og Marvel.

Aftalen mellem Marvel og Netflix omfatter allerede serier med Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist, hvoraf både serierne med Daredevil og Jessica Jones har haft premiere. Den næste serie i rækken er Luke Cage, som forventes at få premiere senere i 2016. Hvis serien om The Punisher bliver en realitet, så kan den meget vel komme før Iron Fist, da Netflix antageligvis ikke er langt i produktionen med denne.

The Punisher / Frank Castle har ikke direkte nogen superkræfter, men han er militærtrænet og har en høj smertetærskel, og da hans kone og to børn bliver myrdet af mafiaen, vælger han at blive en selvtægtsmand og rydde op i Hells Kitchen med alle nødvendige midler, uanset hvor dødbringende og blodige de er.

LÆS OGSÅ:   Jeff Daniels som skruppelløs boligspekulant i miniserien 'En stor mand'

Foruden de fire (måske fem) enkeltstående superhelte-serier, så kulminerer det hele senere i en The Defenders-miniserie hvor et dreamteam af superheltene går sammen om at klare de onde kræfter. Her er det meningen at både Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist vil medvirke i samme serie. Serien om The Defenders bliver dog først en realitet når de øvrige serier har haft premiere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan se Jon Bernthal (Fury, The Wolf of Wall Street, The Walking Dead) i rollen som The Punisher / Frank Castle når anden sæson af Daredevil har premiere på Netflix Danmark d. 18. marts.
Skriv kommentar