Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix overvejer ‘Red Notice’-trilogi

Netflix overvejer ‘Red Notice’-trilogi

13/01/2022 | Flixfilm

red notice trilogi netflix

Den 12. november havde streamingtjenesten Netflix premiere på det stjernspækkede actionbrag ‘Red Notice’ med Dwayne Johnson, Gal Gadot og Ryan Reynolds.

Til trods for middelmådige anmeldelser, heriblandt fra Flixfilm, så er filmen blevet en enorm succes og er blevet den mest sete film på Netflix nogensinde.

Mere end 328 millioner timer blive ‘Red Notice’ streamet i løbet af de første 28 dage siden premieren.

Derfor kommer det ikke som den store overraskelse, at det amerikanske medie The Variety kan afsløre, at Netflix netop nu overvejer om de skal lave yderlige to ‘Red Notice’-film og dermed gøre det til en trilogi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ingen tvivl om at Netflix skal have den store tegnebog fremme hvis de skal sikre sig to fortsættelser med samme cast og instruktør, men streamingtjenesten er øjensynligt parat til at betale hvad som helst.

Instruktør Rawson Marshall Thurber (‘Skyscraper’, ‘Central Intelligence’) skulle allerede være gået i gang med at skrive historien til ‘Red Notice 2’, mens man håber på at optagelserne til den næste film kan begynde i 2023.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 7 – 2024)

Netflix har på nuværende tidspunkt ikke selv bekræftet planerne om en ‘Red Notice’-trilogi.

‘Red Notice’ er en hæsblæsende actionkomedie om profilekspert fra FBI, John Hartley (The Rock), der jagter verdens mest eftersøgte kunsttyv Nolan Booth (Reynolds) og den snedige forbryder The Bishop (Gadot), som han i årevis har forsøgt at sætte bag lås og slå, men som altid er et skridt foran.

Se ‘Red Notice‘ på Netflix Danmark.

Foto: Frank Masi / Netflix © 2021.
Skriv kommentar