Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix overvejer ‘The Crown’-prequel

Netflix overvejer ‘The Crown’-prequel

12/04/2022 | Flixfilm

Imelda Staunton The Crown saeson 5

Kan du ikke få nok af den royale dramaserie ‘The Crown’ og historierne om det engelsk kongehus, så er der muligvis gode nyheder i vente.

Streamingtjenesten Netflix overvejer nemlig at lave en prequel-serie når det sidste afsnit af ‘The Crown’ er løbet over skærmen.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Den historiske Netflix-serie er fastsat til at slutte efter sæson 6. Den seneste fjerde sæson havde premiere den 15. november 2020.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mediet skriver at overvejelserne om en prequel stadig er i et meget tidligt stadie, men at den sandsynligvis kommer til at omhandle tiden før Anden Verdenskrig eller den sene victorianske æra, da dronning Victoria regerede.

‘The Crown’ er ikke blot en af de mest populære serier hos Netflix, men også blandt de dyreste. Mere end 1 milliard kroner vurderes det at en enkelt sæson koster.

LÆS OGSÅ:   Ugens nyheder på Netflix (Uge 22 – 2024)

Når ‘The Crown’ vender tilbage med femte sæson så er det atter med nye skuespillere. Rollebesætningen er nemlig skiftet efter hveranden sæson for bedst at kunne skildre karakterenes udvikling gennem årerne.

I femte er det Imelda Staunton (‘Harry Potter’), der afløser Olivia Colman ‘The Favourite’) som Dronning Elisabeth, mens Lesley Manville er Prinsesse Margaret, Jonathan Pryce er Prins Phillip, Dominic West er Prins Charles og Prinsesse Diana spilles af Elizabeth Debicki.

Flixfilm følger naturligvis op på historien, hvis Netflix kommer med nyt om den nye ‘The Crown’-serie.

Se ‘The Crown‘ på Netflix Danmark. Sæson 5 får premiere til november 2022.
Skriv kommentar