Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix på Apple TV opdateret

Netflix på Apple TV opdateret

21/07/2014 | Flixfilm

apple tv netflix opdateretNetflix-applikationen på Apple TV er netop blevet opdateret således den har fået “næste episode”-funktionen. Det skriver flere medier.

Med “næste episode” kan man nemt og hurtigt gå videre til næste afsnit af en serie. Tidligere var man nødsaget til at gå helt ud til oversigten for, at vælge et nyt afsnit.

Den nye funktion har været længe ventet blandt Netflix-medlemmerne, som benytter medieafspilleren Apple TV til at se film og serier. Funktionen har også længe været tilgængelig når man ser Netflix på f.eks. hjemmesiden eller via applikationen på iPhone og iPad.

På Apple TV fungerer funktionen på samme måde som på nettet. Det næste afsnit begynder derfor automatisk efter få sekunder.

LÆS OGSÅ:   'Emily in Paris' sæson 4 kommer efter sommeren

Hvis du har et Apple TV vil du i løbet af ganske kort tid få den nye funktion, da Apple TV opdateres automatisk. Hvis ikke du kan vente på at medie-afspilleren opdaterer sig selv, kan du installere opdateringen inde i enhedens indstillinger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er solgt over 20 millioner styk af medieafspilleren fra Apple på verdensplan. Det er ikke oplyst hvor mange danskere, der benytter Apple TV til at se Netflix.
1 kommentar til Netflix på Apple TV opdateret

  1. Christian N. - kl. 07:55, 22-07-2014:

    Næste afsnit begynder selv efter nogle sekunder. Ligesom på playstation og iOS enheder.

Skriv kommentar