Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix viste programmer frem på Berlinalen

Netflix viste programmer frem på Berlinalen

15/02/2015 | Flixfilm

Foto: Paul Sakuma, Netflix

Foto: Paul Sakuma, Netflix

Streamingtjenesten Netflix var for første gang repræsenteret på den internationale filmfestival i Berlin, også kaldt Berlinalen. Her præsenterede Netflix et unikt indblik i fire kommende programmer og serier.

De fire titler som Netflix viste frem var Better Call Saul, som allerede har haft premiere, thriller-serien Bloodline samt de to nye programserier Chef’’s Table af David Gelb (Jiro Dreams of Sushi) og What Happened, Miss Simone? om den legendariske musiker Nina Simone. Serierne er med til at demonstrere Netflix brede fokus på indhold. Alle fire serier vil kunne ses eksklusivt på Netflix i løbet af 2015.

De fire titler på Berlinalen er blot et udsnit af de mere end 300 timers eksklusive Netflix programmer, som får premiere på Netflix i 2015. Netflix egne produktioner tilbyder noget for alle, fra børn til bedsteforældre, og omfatter tv-serier, børneprogrammer, animerede serier, spillefilm, dokumentarfilm, doku-serier og stand-up comedy.

LÆS OGSÅ:   Familieserien 'Parenthood' kommer snart på Netflix

“Berlinalen er et fantastisk vindue for visning af den brede og høje kvalitet af programmer, der adskiller Netflix fra andre streamingtjenesten,” siger Ted Sarandos, chef indhold officer på Netflix.

“Vi er glade for at kunne vise et udvalg af Netflix’ programmer på Berlinalen,” udtaler festivaldirektør Dieter Kosslick. ” Der er en klar global udvikling mod internet-tv, og derfor er programmer fra Netflix er et skridt mod fremtiden.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs meget mere om Netflix’ kommende programmer og serier her: Nye serier fra Netflix.
Skriv kommentar