Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix planlægger endnu en sæson af Lilyhammer

Netflix planlægger endnu en sæson af Lilyhammer

01/10/2013 | Flixfilm

lilyhammer 3 netflixMens vi venter på at Lilyhammer sæson 2 får premiere på Netflix, hvilket den gerne skulle i løbet af efteråret, lader det til at Netflix er i gang med forhandlingerne omkring en sæson 3.

Seriens hovedrolleindehaver Steven Van Zandt udtaler til det norske medie VG.no, at planlægningen omkring sæson 3 er i gang, men det hele kommer an på Bruce Springsteen’s E Street Bands turneplaner, hvor Steven Van Zandt spiller guitar. Han fastslår dog, at han meget gerne vil lave en ny sæson og den sandsynligvis snart vil blive offentliggjort. Optagelserne af Lilyhammer har tidligere været i vejen for Bruce Springsteens turneplaner, da Steven Van Zandt i forbindelse med optagelsen af sæson 2 var nødt til at droppe dele af tureen, hvor han derfor blev erstattet af guitaristen fra Rage Against the Machine, Tom Morello.

Flere medier skriver desuden, at det var meningen at nu afdøde James Gandolfini skulle have medvirket i sæson 2 og en eventuel tredje sæson af Lilyhammer. James Gandolfini og Steven Van Zandt spillede tidligere sammen i den populære gangsterserie The Sopranos. I sommers døde James Gandolfini desværre af et hjerteanfald mens han var på ferie i Italien og nåede dermed ikke at kunne være med i Lilyhammer, hvilket ellers vil have været et potentielt seerhit, vurderer flere medier.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Afgrunden'

Lilyhammer er den første originale serie som Netflix udviklede i samarbejde med den norske tv-station NRK. Streaming-tjenesten har rettighederne til distributionen af serien i hele verden, mens NRK har lov til at vise den i hjemlandet Norge. Hvis ikke der kommer en ny sæson af Lilyhammer, så bliver serien den første som Netflix har droppet, da alle streamingtjenestens øvrige originale serier; House of Cards, Hemlock Grove, Orange is the New Black og sandsynligvis Arrested Development, er blevet fornyet til yderligere sæsoner.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar