Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix planlægger franchise med Ryan Gosling, Chris Evans, Russo-brødrene

Netflix planlægger franchise med Ryan Gosling, Chris Evans, Russo-brødrene

19/07/2020 | Flixfilm

Netflix planlægger franchise med Ryan Gosling Chris Evans Russo brødreneNetflix har netop afsløret deres dyreste og mest ambitiøse filmprojekt nogensinde.

Ryan Gosling og Chris Evans har hovedrollerne ‘The Gray Man’, som skal være starten på en ny film-franchise i samme skala som James Bond med budgetter på op mod 200 millioner dollars.

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelelse.

Spionthrilleren instrueres af Russo-brødrene, Joe og Anthony, og det vil være deres første blockbusterfilm siden det astronomiske superheltebrag ‘Avengers: Endgame’ for to år siden.

Joe Russo har selv skrevet manuskriptet, men finpudses af Christopher Markus og Stephen McFeely, som ligeledes førte pennen til ‘Captain America’- og ‘Avengers’-filmene.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Gray Man’ er baseret på romanen af samme navn af Mark Greaney, og handler om en dødelige duel mellem Gentry (Ryan Gosling), der jages verden rundt af Lloyd Hansen (Chris Evans), der tidligere er en del af CIA.

LÆS OGSÅ:   'Rebel Moon: The Zack Snyder Cut' får premieredato

Netflix forventer som nævnt at dette skal være starten på en større franchise og Ryan Gosling har angiveligt allerede forpligtet til at være med i flere film.

Det kræver dog, at første film bliver fantastisk, understreger Joe Russo.

Optagelserne til ‘The Gray Man’ begynder i 2021, og en premieredato har derfor stadig lange udsigter.
Skriv kommentar